Ozan Tufan Fenerbahçe'de!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Birçok yerli ve yabancı kulübün istediği Ozan Tufan "savaşını" Fenerbahçe kazandı.

42026.jpg

Sarı-Lacivertli kulüp, rakamı 1 milyon artırdı, Bursaspor teklifi kabul etti. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Aylar öncesinden Bursaspor'a 6 milyon Euro teklif eden ve kenara çekilen sarı-lacivertliler, son günlerde kızışan transfer pazarlıkları ve Beşiktaş, Galatasaray, Valencia gibi kulüplerin kapıştığı Ozan Tufan konusunda yine de en avantajlı kulüp.

Rakamı 7 milyona çıkaran Fenerbahçe'nin, Bursaspor Başkanı ile anlaştığı öğrenilirken, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile yarın masaya oturulacağı ve sözleşmenin hazırlanacağı belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi ile Ozan'ın temsilcisi Ahmet Bulut yarın sözleşme şartları üzerinde duracak ve anlaşmanın da resmen açıklanması gün içinde olacak.

DHA

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Başkan Bölükbaşı Tv'lere çıkıp 'Beşiktaş'a oyuncu satmam'' deyince, iş iyice karıştı.
Fenerbahçe teklif yaptı.
Bursa kabul etti.
Ancak oyuncu Beşiktaş diyor. (TRT Spor - Fırat Günayer)

Gün içinde belli olur. Ne diyelim, Allah sahibine bağışlasın.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Başkan Bölükbaşı Tv'lere çıkıp 'Beşiktaş'a oyuncu satmam'' deyince, iş iyice karıştı.
Fenerbahçe teklif yaptı.
Bursa kabul etti.
Ancak oyuncu Beşiktaş diyor. (TRT Spor - Fırat Günayer)

Gün içinde belli olur. Ne diyelim, Allah sahibine bağışlasın.
o halde ozan Fenerbahçe'de. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bursa başkanı ilginç bir insan. Yarın vazgeçtim deyip başka takımla da masaya oturabilir. Belli olmaz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın transferi için Bursaspor ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Kamuoyuna Duyuru

Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda Ozan Tufan’ın transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız…

Bursaspor Kulübü

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bursa Spor başkanında kişilik sorunu var o adam başkan oldukça muhatap almak hata...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Neden aldılar anlamadım hani kötü topçu diyemem adama fakat benim hoşuma gitmiyor sadece sevmiyorum karakterli biri değil ayrıca daha 20 yaşında olmasına rağmen çok hantal topçu.Neyse umarım elimizde patlamaz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ozan Tufan'a karşılık, İbrahim Serdar Aydın + 7 Milyon Avro. Anlaşma 4 yıllık. (TRT Spor - Yusuf Mertol)

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
fenerde kaybolur gider beşiktaş daha doğru bir tercih olurdu onun için...mehmet topal,meireles gibi adamların içinden çıkması zor... sağda oynarsada gökhan gelince keser... zamanla görücez.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
4 4 2 oynarsa sağda oynar. Diego çabalıyor ama yararı olmuyor gibi hissediyorum. Orta ikili topla souza ,solda nani çizgiye yakın oynayan oyuncu, sağda da merkezi doldurabilecek oyuncu olarak ozan. Fiziki olarak meirelesten çok daha iyi bir oyuncu meireles kız gibi sürekli yerde yatıyor. Az oynarsa seneye salih gibi kiralanır büyük bir ihtimal.

Anill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
3 büyük kulüp yüzlerce bin dolar yatırımla 1 tane ozan tufan çıkaramıyorsa yazıklar olsun. hele ki fb geçen sene kupa maçlarını "gençlerini kazanmak" için oynadığını söylemişti. ahmet bulut olmak varmış valla bu hayatta.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
3 büyük kulüp yüzlerce bin dolar yatırımla 1 tane ozan tufan çıkaramıyorsa yazıklar olsun. hele ki fb geçen sene kupa maçlarını "gençlerini kazanmak" için oynadığını söylemişti. ahmet bulut olmak varmış valla bu hayatta.

İsteseler çıkartırlar hocam. Yeterli önemi vermiyorlar. Daha geçen Arda Turan röportajında a takımda 4 fizyoterapist varken altyapıda 6 tane olduğunu söyledi. Adamlar altyapıya önem veriyor bizde önem verilmiyor. 10 yılda bir tane adam çıkıyor o isimde a takımda doğru düzgün yer bulamıyor. Çok fazla yatırım yapılması gerekli , bunun dışında 17-18 yaşına geldiğinde gelecek görülüyorsa a takımda şans verilmeli veya en kötü avrupada sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
4 4 2 oynarsa sağda oynar. Diego çabalıyor ama yararı olmuyor gibi hissediyorum. Orta ikili topla souza ,solda nani çizgiye yakın oynayan oyuncu, sağda da merkezi doldurabilecek oyuncu olarak ozan. Fiziki olarak meirelesten çok daha iyi bir oyuncu meireles kız gibi sürekli yerde yatıyor. Az oynarsa seneye salih gibi kiralanır büyük bir ihtimal.

ilk olarak 4-4-2 oynayacağını sanmıyorum oynasa bile sağda oynatmaz.fiziki olarak iyi olsada hantal bir topçu şahsen ben sevmiyokrum fakat kötü topcu değil tabi daha 20 yaşında.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya arkadaş Fener de bbu adam yedek kulubesınde oturur ancak kupa maçlarında oynar ....

nıye alır bu adamı fenerbahce rakıbımde oynamasında nolursa olsun zıhnıyetınden vazgeçsin artık su adam ....

devamlı oynatsalar anlayacam amenna ama ozamn ilk 11 oynamaz fenerde bu kadar varken onünde Topal ı mı kesecekler meireles i mı kesecek ....

Bjk gitse banko oynacak .....

neyse bekleyıp gorelim Aziz bey bunu elemanı da nasıl mundar edecek bir cok kişi yi yaptıgı gibi ....

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
ilk olarak 4-4-2 oynayacağını sanmıyorum oynasa bile sağda oynatmaz.fiziki olarak iyi olsada hantal bir topçu şahsen ben sevmiyokrum fakat kötü topcu değil tabi daha 20 yaşında.

Ntvsporda bu şekilde yorumladılar. Diğer oyun planlarında 11 şansı daha düşük duruyor. Şartlar belli hocam orta saha ihtiyacımız vardı Tr ligini isminden ve son yaşanan olaylardan sonra dışarıdan kaliteli oyuncu getirmek çok zorlaştı. Süper ligde transfer edilebilecek en iyi orta sahalardan biriydi bana kalırsa. Özellikle Topal a yapılan saldırı Rvp ve Naninin gelmesinden sonra dünyada daha çok duyuldu , bu tarz olaylar dışarıdan gelen oyuncuları korkutuyor.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
orta sahadaki ikili ya souza ozan olur ya da topal ozan. meireles ozanı kesecek bi futbol oynamıyor şu an.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ntvsporda bu şekilde yorumladılar. Diğer oyun planlarında 11 şansı daha düşük duruyor. Şartlar belli hocam orta saha ihtiyacımız vardı Tr ligini isminden ve son yaşanan olaylardan sonra dışarıdan kaliteli oyuncu getirmek çok zorlaştı. Süper ligde transfer edilebilecek en iyi orta sahalardan biriydi bana kalırsa. Özellikle Topal a yapılan saldırı Rvp ve Naninin gelmesinden sonra dünyada daha çok duyuldu , bu tarz olaylar dışarıdan gelen oyuncuları korkutuyor.

Hocam basın nasıl yansıtırsa öyle oluyor öyle birşey olsaydı kurşunlanma olayından sonra heleki van persie hiç gelmemesi lazımdı çünkü nani bile hayaldi.Ozana gelecek olursak merkezde oynar ayrıca topalla josefin yan yana oynacağını sanmıyorum artık .

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda Kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır.

Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 / 2019-2020) sözleşme imzalanmış olup Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 EUR'dur.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
şimdi ben şunu anlamıyorum tamam yetenekli çocuk potansiyeli yüksek olacak yani bu çocuk ama niye, neden fenerbahçe böyle para saçıp ısrarla almak istedi bizde salih uçan diye bir genç vardı 20 yaşında o ozandan daha mı yeteneksizdi de romaya kiraladık madem orta sahada 20 yaşında çaylak bir oyuncuya bel bağlayabilyoruz niye aynı yaşta aynı potansiyeldeki ozana 7 milyon euro verdik kimse kusura bakmasın ama berbat bir transfer politikası var kulübün bu sene gerekli gereksiz ne varsa topluyorlar tam angarya isimleri temizledik diyorduk yine doldurdular takımın içini aziz başgan show yapıcam derken saçma sapan işler yaptı. kimsede demiyorki aga sizin elinizde salih vardı onu niye gönderdin niye ozanı alıyorsun herkes rvp büyüsünde hala ama devre arasına kadar ak koyun kara koyun belli olur

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ozan Tufan, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne geldi ve ilk antrenmanına çıktı.

oz9_46234_3644827.jpg

oz17_46234_3645526.jpg

o6_46234_3980903.jpg