Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,380
Kötü olmuş. Cidden çok kötü olmuş.
Ne demek istediniz?Su testisi su yolunda kırılır
Açıkçası Ozan Güvenin masum olmadığını düşünüyorumHaberde kamera sisteminin videoları otomatik olarak sildiği söylenmiş. Eğer bu bilerek yapıldıysa bunu yapabilecek kişinin kim olduğunun da tespit edilmesi lazım. Olayın seyri ancak bu şekilde değişebilir.
Çok ama çok doğru.Olayın aslını bilmiyorum ama kadının lafına bakmayın. Johnny Depp gibi güzel bir adamı bile sildi kadının teki böyle linç kampanyası başlatıp. Gerçek ortaya çıksın söveriz. Kadınlara o kadar acımayın.
Günümüzde erkeklerin kadınlara yönelik yaptığı şiddetten ötürü böyle düşünmeniz gayet mantıklı. Ancak gözle görülür bir kanıt olmadığı sürece kimin suçlu olduğu maalesef anlaşılamaz.Açıkçası Ozan Güvenin masum olmadığını düşünüyorum
Sözde mi? Adam 1 yıl ceza almış davadanAhmet Kural - Sıla arasında ki sözde kavgada ben Ahmet Kural'a inanıyordum açıkçası.
Muhalif kişiliğiyle nasıl bağdaştırdınız o da ayrı mesele ama ironiymişNormalde kadına şiddetine çok duyarlı olan ve Muhalif bir kişilik olarak bilinen Athena Gökhan'ın bu olayda Ozan Güven'e arka çıkmasına ne diyorsunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 107574
Muhalif kişiliğiyle nasıl bağdaştırdınız o da ayrı mesele ama ironiymiş![]()
Ona da tamam ama muhalifliği yine ne alaka?Adamına göre muhamele yaptığı kanısındayım. ( Başkası olsa neler neler yazardı. )
Ona da tamam ama muhalifliği yine ne alaka?
Muhalifliğiyle bilinen başka ünlüler de ozan güveni ölümüne eleştiriyorŞu Alaka bu şiddet olayı İktidara yakın veya yakın zamanda onun tabiri ile Saray'a giden bir Ünlü isim yapsaydı sormadan bilmeden dinlemeden kadına şiddete hayır derdi ve ölümüne o adamı eleştirirdi.
Ama Ozan Güven gibi daha muhalif ve kendi çevresinden birisi yapınca mırın kırın ediyor. Ozan'ı bilen bilir flan diyerek geçiştiriyor . ( Bende oluşan intiba budur. )
Muhalifliğiyle bilinen başka ünlüler de ozan güveni ölümüne eleştiriyor