Ozan Güven sevgilisini 1 saat boyunca dövmüş?

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Ozan Güven’i çok severim. Koçum Benim dizisinden bu yana kendisini hep keskin rollerde gördük. Keskin derken, film/dizi karakteri olarak sabit ruh hali olmayan rollerde geneli.

Ancak Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz dörtlüsünü düşününce, bu dört kişinin de başarısı ortaya konduğunda, Johny Depp’te olduğu gibi bir karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum. Yani herhangi bir görüntü kaydı da yok. Evin yanındaki komşulardan da bir şahitlik yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca Ozan Güven’in evinde kamera sistemi olmaması imkansız bence, bu yüzden er ya da geç ortaya çıkacaktır.

Yakın zamanda Sermiyan Midyat için de böyle bir haber çıkmıştı kendisi görüntü yayınlamıştı ve aklamıştı kendini. Şimdiden Ozan Güven’i suçlamak yersiz bence.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Kadına şiddetin her türlüsüne karşıyız. Ancak Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşananlara bakınca bir komplo olma ihtimali de var.
Ad.png

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Haberde kamera sisteminin videoları otomatik olarak sildiği söylenmiş. Eğer bu bilerek yapıldıysa bunu yapabilecek kişinin kim olduğunun da tespit edilmesi lazım. Olayın seyri ancak bu şekilde değişebilir.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Yakıştıramadım, gezi teröründe başı çekiyordu çağdaş ve medeni olmasını beklerdim :)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Haberde kamera sisteminin videoları otomatik olarak sildiği söylenmiş. Eğer bu bilerek yapıldıysa bunu yapabilecek kişinin kim olduğunun da tespit edilmesi lazım. Olayın seyri ancak bu şekilde değişebilir.
Açıkçası Ozan Güvenin masum olmadığını düşünüyorum

Monterey

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Olayın aslını bilmiyorum ama kadının lafına bakmayın. Johnny Depp gibi güzel bir adamı bile sildi kadının teki böyle linç kampanyası başlatıp. Gerçek ortaya çıksın söveriz. Kadınlara o kadar acımayın.
Çok ama çok doğru.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ahmet Kural - Sıla arasında ki sözde kavgada ben Ahmet Kural'a inanıyordum açıkçası.

Ama bu olayda Ozan Güven bana pek masum gibi gelmiyor. ( Kadın bence biraz abartıyor tabi yok 1 saat dövdü şöyle yaptı böyle işkence yaptı bana diye ama. ) Adam tokat veya yumruk atmış kadında bunun karşılığında biraz adamı yolmaya tırnaklama çalışmış gibi...

Artık mahkeme karar verecek biz nedersek boş.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
Ozan Güven’i seven birisiyim, ama eğer bu olayda gerçekten o kabahatli ise, yazıklar olsun...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Normalde kadına şiddetine çok duyarlı olan ve Muhalif bir kişilik olarak bilinen Athena Gökhan'ın bu olayda Ozan Güven'e arka çıkmasına ne diyorsunuz ?

1594062658182.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
gezinin kinini çıkartmak için kurgulanmış bir olay idiada bulunan kadının daha önceden olavı var Caner Erdeniz'e taciz suçlamasında bulunmuş ki yanlış anlama çünkü Caner iyi çocuk...

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Ahmet Kural - Sıla arasında ki sözde kavgada ben Ahmet Kural'a inanıyordum açıkçası.
Sözde mi? Adam 1 yıl ceza almış davadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde kadına şiddetine çok duyarlı olan ve Muhalif bir kişilik olarak bilinen Athena Gökhan'ın bu olayda Ozan Güven'e arka çıkmasına ne diyorsunuz ?

Ekli dosyayı görüntüle 107574
Muhalif kişiliğiyle nasıl bağdaştırdınız o da ayrı mesele ama ironiymiş:)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Muhalif kişiliğiyle nasıl bağdaştırdınız o da ayrı mesele ama ironiymiş:)

Adamına göre muhamele yaptığı kanısındayım. ( Başkası olsa neler neler yazardı. )

Ayrıca burada İRONİ flan yok. Tanıyanlar Bilir diyor Ve OzanGüvenYANLIZDeğildir 'i paylaşıyor. ( Yani Ozan Güven kadına şiddet uygulamamıştır diyor. )

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ona da tamam ama muhalifliği yine ne alaka?

Şu Alaka bu şiddet olayı İktidara yakın veya yakın zamanda onun tabiri ile Saray'a giden bir Ünlü isim yapsaydı sormadan bilmeden dinlemeden kadına şiddete hayır derdi ve ölümüne o adamı eleştirirdi.

Ama Ozan Güven gibi daha muhalif ve kendi çevresinden birisi yapınca mırın kırın ediyor. Ozan'ı bilen bilir Altına OzanGüvenYANLIZDeğildir flan diyerek geçiştiriyor . ( Bende oluşan intiba budur. )

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Şu Alaka bu şiddet olayı İktidara yakın veya yakın zamanda onun tabiri ile Saray'a giden bir Ünlü isim yapsaydı sormadan bilmeden dinlemeden kadına şiddete hayır derdi ve ölümüne o adamı eleştirirdi.

Ama Ozan Güven gibi daha muhalif ve kendi çevresinden birisi yapınca mırın kırın ediyor. Ozan'ı bilen bilir flan diyerek geçiştiriyor . ( Bende oluşan intiba budur. )
Muhalifliğiyle bilinen başka ünlüler de ozan güveni ölümüne eleştiriyor

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Muhalifliğiyle bilinen başka ünlüler de ozan güveni ölümüne eleştiriyor

:D Ben eleştiremez demiyom ki. Bende eleştiriyorum. Ama işine geldimi nalına işine geldimi mıhına vuruyor gibi geldi sadece Athena Gökhan. Üsttede onu belirttim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu video'yuda şuraya bırakayım çuk olmuş bence.

Son düzenleme: