ISO kalıbı DVD' ye sığıyorsa sorun olmaz![]()
şuan baktım elımdekı dvd kapasıtesı 4.7 gb yazıyor.benım ıso 4 gb .20 mb de crack falan.heralde sığar,yalnız bişey sorcam benım elımde 8 gb flash bellek var.ama özellıklerıne bakıyorum 7,45 yazıyor.nıye ozaman buna 8 gb dıyorlar. sakın bu dvde flash bellek gıbı olmasın.dBazı ISO dosyaları 6-7 GB oluyor. Bunu DVD (+/- 4,81 GB) ' ye yazdıramazsın, sığmaz. (8GB kapasiteli olanları bulursan orası ayrı.)
Sığmadığı zaman 2 DVD yapıp part part yazdıracaksın mecbur
Düzeltme: Yanlışıkla klasörün içine filan atmayasın partları. Sağ tuş > Yenile filan yap bakalım![]()
ee napcaz pekı??bozulan çızılen dvdelerı kurtarma programı duymuştum.onla halledılmez mı?Yanlız sonra oyunları bölerek yazdığın dvd'lerden biri okuma hatası verirse diğer dvd'ler de boşa gider bunu da gözardı etme bence =)
bende hdd almayı düşünuyorum ama 200 tl den aşağa bulamadım.elımde 20-25 tane dvd var.bıtınce heralde alırım bı tanebence uğraşmaya değmez. Oyunları sağlayacağın dvdleri aldığın paranın üstüne biraz daha kat al bi' hdd tamamdır.
Mesela geçen gün Battlefield 3 indirdim 13.5GB 3DVD part part yazdım![]()
ee napcaz pekı??bozulan çızılen dvdelerı kurtarma programı duymuştum.onla halledılmez mı?
en ıyısı ben ısoyu yazmaktansa partları teker teker yazayım.çünkü ıso nun yanına crack dosyasını eklenmıyor
--- Mesaj Güncellendi ---
bende hdd almayı düşünuyorum ama 200 tl den aşağa bulamadım.elımde 20-25 tane dvd var.bıtınce heralde alırım bı tane