''Wolfred1ght''
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,290
Dün işte Cs 1.6 oynayacaktım.Benim gezindiğim/Takıldığım swlerin hepsi doluydu.Rastgele bir sw şeçip girdim.Harita De_babel_32 idi.(Harita aşağıdaki gibi )
Sw dolu bir halde 7. raundda oyuna dahil olmuştum.
1:İlk olarak ortaya çıkmak için hareketlendim.
2:Orta kapıya geldim.A koridora düşman geliyor mu diye baktım.Sonra içeri girdim.
3.Ortadan aşağıya (Tünel köprü) altı giriyordum ki üstte tünel çıkışına baktım.Adam vardı.İndirdim.
4.Yoluma devam ettim.
5,Sonra mide geldim.Ct 'den adam var mı diye baktım.
6,Duck yaparak adamları ani yakaladım ve (CT BASE B uzun) daki 2 adamı aldım.
7,Etraf karanlık olduğu için daha başka adam var mı diye kontrol ettim.
8.Neredeyse Ct baseye geldiğim için sessizce uzaktan bölgeyi kontrol ettim.
9.Bizimkiler b de bombayı kurdukları için Bende merdiven yakını bir kutu arkasına saklandım.
10.Sona kalan şanslı kişi ses vererekten CT base tünele giden merdivenleri çıkarken Hs ataraktan oyunu bitirmiş oldum.(Ölü başında geleneksel dansımızı yaptım.)
Ardından diğer raunda geçtik.T baseden tam çıkacağım.Admin beni roketledi.Neden roketledin diyince cevap vermedi.
Yine sordum.Yine çıt yok.Meğer ben o son adamı yani admini vurmuşum.Adminde biraz sinirlenmiş beni roketledi.(Görevi kötüye kullandı yani.)
Biraz hakaret yedim. (Bir şey demedim karşı tarafa)
Bu seferde niye hakaret ettiklerini sormaya hazırlanırken önce 1444 dk gag.ardından ban attı.(Acaba hangi akla hizmet?)
Benim ki o kadar kötü olmayabilir.Ama en kötüsü olana dek en kötüsü bu .
Sizinkiler ne peki?
Sw dolu bir halde 7. raundda oyuna dahil olmuştum.
1:İlk olarak ortaya çıkmak için hareketlendim.
2:Orta kapıya geldim.A koridora düşman geliyor mu diye baktım.Sonra içeri girdim.
3.Ortadan aşağıya (Tünel köprü) altı giriyordum ki üstte tünel çıkışına baktım.Adam vardı.İndirdim.
4.Yoluma devam ettim.
5,Sonra mide geldim.Ct 'den adam var mı diye baktım.
6,Duck yaparak adamları ani yakaladım ve (CT BASE B uzun) daki 2 adamı aldım.
7,Etraf karanlık olduğu için daha başka adam var mı diye kontrol ettim.
8.Neredeyse Ct baseye geldiğim için sessizce uzaktan bölgeyi kontrol ettim.
9.Bizimkiler b de bombayı kurdukları için Bende merdiven yakını bir kutu arkasına saklandım.
10.Sona kalan şanslı kişi ses vererekten CT base tünele giden merdivenleri çıkarken Hs ataraktan oyunu bitirmiş oldum.(Ölü başında geleneksel dansımızı yaptım.)
Ardından diğer raunda geçtik.T baseden tam çıkacağım.Admin beni roketledi.Neden roketledin diyince cevap vermedi.
Yine sordum.Yine çıt yok.Meğer ben o son adamı yani admini vurmuşum.Adminde biraz sinirlenmiş beni roketledi.(Görevi kötüye kullandı yani.)
Biraz hakaret yedim. (Bir şey demedim karşı tarafa)
Bu seferde niye hakaret ettiklerini sormaya hazırlanırken önce 1444 dk gag.ardından ban attı.(Acaba hangi akla hizmet?)
Benim ki o kadar kötü olmayabilir.Ama en kötüsü olana dek en kötüsü bu .
Sizinkiler ne peki?