Oyunlarda "Kasma"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xElvin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xElvin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun aleykum arkadaslar..Cok fazla oyun oynayan degilim oyun bilgisayari da benim icin gereksiz sadece bos zamanlarda 1,2 saatlik orta seviyeli oyunlari rahat oynamak istiyorum ama hem orta hem asagi seviyelerdeki oyunlarda kasiyor.Bu laptopda ne gibi degisiklikler yapabilirim hizlandirmak,oyun oynamak icin ? Sistem bilgilerini yaziyorum.
Windows10Pro
Islemci : Intel core i5 2430m
RAM : 8 GB
Ekran karti : Intel hd graphics 3000 ( 1664 mb )

Degerli onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler..

Son düzenleyen moderatör:

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Oyunlar için her hangi bir upgrade yapamazsınız, genel anlamda hızlandırmak için sistemi ssd desteği yapılır eski cihazlara ama oyuna bir katkısı bulunmuyor.

xElvin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunlar için her hangi bir upgrade yapamazsınız, genel anlamda hızlandırmak için sistemi ssd desteği yapılır eski cihazlara ama oyuna bir katkısı bulunmuyor.
Cevabiniz icin tesekkurler..ne kadar tutar o ssd ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır.

SSD'nin fiyatı senin ne tip bir şey istediğine bağlı.
Solid State Disk (SSD) - Vatan Bilgisayar
Ama arkadaşın da dediği gibi oyun performansına etkisi olmaz. Sadece daha hızlı açılmasını sağlar bilgisayarının. Eğer oyunlarda FPS artışı istiyorsan bunu ancak daha iyi bir işlemci ve grafik kartı ile yapabilirsin.

xElvin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/

SSD'nin fiyatı senin ne tip bir şey istediğine bağlı.
Solid State Disk (SSD) - Vatan Bilgisayar
Ama arkadaşın da dediği gibi oyun performansına etkisi olmaz. Sadece daha hızlı açılmasını sağlar bilgisayarının. Eğer oyunlarda FPS artışı istiyorsan bunu ancak daha iyi bir işlemci ve grafik kartı ile yapabilirsin.
Bana düşük dü orta seviye oyunlar lazım battlefield falan oynamak istemiyorum )) ekran kartı ne önerirsini ucuz ama performans versin )

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bana düşük dü orta seviye oyunlar lazım battlefield falan oynamak istemiyorum )) ekran kartı ne önerirsini ucuz ama performans versin )
Karışıklığı önlemek için; Dizüstüne değil, bir masaüstüne ekran kartı takmak istiyorsun sanırım ? Eğer durum buysa belki şu tip bir şey işini görebilir.
MSI RX550 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Laptop'a takacağım dersen yine bu tip bir şeyi getirteceğin aparatlarla falan dizüstüne bağlayabilirsin diye biliyorum ama uğraştırır. Biraz teknik girmen gerekir.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124

O bilgisayar ile oyun oynayabileceğini düşünmüyorum aparat ile ekran kartı takmasına takılır zor ama imkansız değil; fakat taktın diyelim fazla bir verim alacağını düşünmüyorum . bana sorarsan bilgisayarında Fan,termal macun gibi temizlikleri yerine getirip birde stabil bir işletim sistemi kurduğun zaman iyileşir diye düşünüyorum genede çok birşey bekleme.

xElvin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
laptopda ekran karti degistirmek olmuyor mu ? ) Bu konularda bilgim yok ozur dilerim ))