Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önceden geçiçi kasmalar oluyordu.kasanın içini temizleyip termal macun filan sürdüm düzeldi.ama bunu yaptıktan sonra bazı oyunlarda sürekli bazılarında ara sıra kasmalar oluyor.yavaşlaya yavaşlaya yada takıla takıla görüntüleniyor.yardım
Daha fazla bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz, kimse müneccim değil
Windows işletim sistemi ne ?
İşlemci, RAM, Ekran Kartı Özelliklerin Ne?
Ekran Kartın Ne ?
Ekran Kartının Driver Versiyonu Ne ?
Hangi Oyunlarda Sorun Oluyor ?
FPS Sorunu yaşadığın Oyunlardaki Ekran Ayarların Ne ? varsa ayarların ekran görüntüsü...
RAM'i söylemeyi unutmuşsun sanırsam ama bence sorunun ısınma, Tipik olarak yaz aylarında çok fazla pc'de bu sorun ortaya çıkıyor. Ekran kartını biraz serin tutarsan sorunun düzelecektir.
Hocam ben de tam bu sorun için üye oldum siteye hazır açılmış başlık varken daha fazla başlık açıp forumu kirletmeyim. Benim de bilgisayarımda uzun zamandır kasma donma vs hiçbir şey olmazken şu aralar bazı oyunlarda kasma yaşadığımı farkettim, şöyle ki;
Lol oynarken mesela önceden hayatta kasma yapmazdı fps 60larda ama şu günlerde görüyorum ki fps 10-5 kadar düşebiliyor, onun dışında geçen gün L.A Noire yükledim ve tam bir rezalet kare kare gidiyordu ilk açtığımda sonra ayarlarını düşürdüm biraz arkada çalışan tüm uygulamaları kapattım bi parça düzeldi ama hala kasıyor.
Ati radeon hd 4830 512mb ddr3
2gb ram tam modelini falan hatırlamıyorum soran olursa genişçe yazarım
amd 7750 işlemci dual core 2.7 ghz falandı galiba.
7200rpm 320 gb harddisk
güncellemeler tamam, cpu ısısı normal gibi hiçbir program çalışmazken 40+ derece
sorun neydeyse söyleyin hemen el atayım bu arada pc'yi 5 yıl önce topladım kasa arkasındaki fan devre dışı bağlayacak yer bulamadım çünkü kırık anakarttaki hangi tamircide bozuldu bilmiyorum ve windows 7 ult. kulanıyorum
Çok teşekkürler