Hocam şimdi şöyle söyleyeyim size. Ben 3060ti'ı almadan önce 1050ti kullanıyordum. Şuan iki kart arasında görüntü farkı yok sadece fps'im arttı. Cp2077'yi en düşükte oynuyordum. Şimdi 3060ti ile ultra rtx de oynuyorum ama hiçbir şey değişmedi aynı boktan grafikler. Aynı oyunu gidiyorum internet cafede oynuyorum mükemmel grafikleri. Yani takıntıyla gram alakası yok o kadar parayı 3-5 fps artacak diye de vermedim.Grafiklerde sorun görmüyorum. Ben cam ayna otelyesinde çalışıyorum sıkıntılı müşteriler oluyor. Camda hiç farkedilmeyen çizikleri çook çok büyük bir sorun gibi bize gösterenler var.
Konuyu görünce müşteriler aklıma girdi nedense. Fena fena takıntılı adamsın sanırım.
Zamanında Pentium 4 Onboard gpu ile çamur gibi grafiklerde Gta san andreas oynuyorduk. Yanlış anlama ama sizin gibi arkadaşları gördüğümde bir garip oluyorum.
Her türlü ayarı denedim. Nvidia denetim masasındaki ayarları ytdeki videolara göre yapıp denedim yok olmuyor. Ama bildiğiniz ekstra bir ayar varsa söylerseniz denerim.Bloom ayarlarını değiştirmeyi denedinizmi?
Aldığın fps ler için verdiğin para değer miydi sence?Hocam şimdi şöyle söyleyeyim size. Ben 3060ti'ı almadan önce 1050ti kullanıyordum. Şuan iki kart arasında görüntü farkı yok sadece fps'im arttı. Cp2077'yi en düşükte oynuyordum. Şimdi 3060ti ile ultra rtx de oynuyorum ama hiçbir şey değişmedi aynı boktan grafikler. Aynı oyunu gidiyorum internet cafede oynuyorum mükemmel grafikleri. Yani takıntıyla gram alakası yok o kadar parayı 3-5 fps artacak diye de vermedim.
Hocam ben de onu soruyorum zaten. Yani low grafiklerden ultra rtx'e geçince bi grafiklerde değişme olması beklenir, yanlış mıyım? Bu tüm oyunlarda böyle cp özelinde söylememe bakmayın.Aldığın fps ler için verdiğin para değer miydi sence?
Uzun ömürlülük açısında iyi tabii, 1050ti eskidiğinde rtx 3060 baya idare eder. Ama ben elimdeki kartı bırakmazdım fps 40 seviyyelerine kadar inmeseydi.
Eeee yani adam var o minik minik ayrıntıları farkeder ama bizim için fark yok derecede.Hocam ben de onu soruyorum zaten. Yani low grafiklerden ultra rtx'e geçince bi grafiklerde değişme olması beklenir, yanlış mıyım? Bu tüm oyunlarda böyle cp özelinde söylememe bakmayın.
Hocam bende tüm oyunlarda var bu sıkıntı. Genel bi kalitesizlik var.Hocam sonunu çözdüm Nvidia experians yüzündenmis pubg oyun içi işleme ölçeği 100 gösterirken experiansta 99 oluyomus o yüzden oyunda görüntü bulanıkmış ordan ayarlayınca düzeldi sizde bakın isterseniz
Driver kurduğunuzda geforce experience kurmayı önermem.Hocam sonunu çözdüm Nvidia experians yüzündenmis pubg oyun içi işleme ölçeği 100 gösterirken experiansta 99 oluyomus o yüzden oyunda görüntü bulanıkmış ordan ayarlayınca düzeldi sizde bakın isterseniz
hocam aynı sorun bende de var experience girdikten sonra ayarlar komple bozuldu nasil yapabilecegimi anlatırmısınızHocam sonunu çözdüm Nvidia experians yüzündenmis pubg oyun içi işleme ölçeği 100 gösterirken experiansta 99 oluyomus o yüzden oyunda görüntü bulanıkmış ordan ayarlayınca düzeldi sizde bakın isterseniz