Oyunlara Para yatırma hastalığı

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Bu hastalıkta olanlar varmı ben birinde görüyorum ve kendimde niye yok diyorum hırslanıyorum ve çıkana kadar para yatırıyorum.Her oyunda böyle oluyor ve duramıyorum benim gibi olan varmı yoksa sadece benmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama bakın 700.000 tl yatırmış

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Şu para yatır kazan oyunlar gibi oyunlardan ne anlıyorsunuz?Oynamayın para yatırmayın çok gereksiz.

Reaksiyon puanı
10,549
Her gün dışarıda yemek yiyip bir şeyler içmektense ayda 1 2 kereliğine 50 100 tl yatıran çok tanıdığım var. Veya sigara, alkol yerine de diyebiliriz.
Silkroad oynayanlar premium,godbless gibi ürünler alıp 1 ay boyunca çoğu kişiden üstün olma derdindeler.10 gün boyunca bota salıpta alabileceğini parasını verip alıyorlar. Oyun başında durma veya pc yi açık bırakma gayeleri olmuyor.

Cs deki arkadaşlarla skin takıntımız olduğu zamanlar ayda 50 civarı yatırıyorduk.
Tabi eskiyi sat yeniyi alda çok yaptık. Son zamanlardaysa bütün skinleri nakit paraya çevirip keyfi giriyoruz. Skinlerden bile soğuduk ?

O yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
p2w oyun oynamak kadar saçma bir şey yok.
Hocam p2w değil kıyafet falan için

Her gün dışarıda yemek yiyip bir şeyler içmektense ayda 1 2 kereliğine 50 100 tl yatıran çok tanıdığım var. Veya sigara, alkol yerine de diyebiliriz.
Silkroad oynayanlar premium,godbless gibi ürünler alıp 1 ay boyunca çoğu kişiden üstün olma derdindeler.10 gün boyunca bota salıpta alabileceğini parasını verip alıyorlar. Oyun başında durma veya pc yi açık bırakma gayeleri olmuyor.

Cs deki arkadaşlarla skin takıntımız olduğu zamanlar ayda 50 civarı yatırıyorduk.
Tabi eskiyi sat yeniyi alda çok yaptık. Son zamanlardaysa bütün skinleri nakit paraya çevirip keyfi giriyoruz. Skinlerden bile soğuduk ?

O yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim.
Bende öyleyim ben ayda 50 yi geçiyorum.Bazen çıkaramıyınnca gidip çıkıncaya kadar para yatırıyorum kasalardan

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Kıyafet için falan asla yatırmam. Parayı çöpe atmak gibi birşey. Ama sevdiğim bir oyunun DLClerini hiç düşünmeden alırım.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Şu para yatır kazan oyunlar gibi oyunlardan ne anlıyorsunuz?Oynamayın para yatırmayın çok gereksiz.
Yatır kazan değil hocam pubg mobile da sadece kıyafet oyunda bir üstünlüğün olmuyor.

Kıyafet için falan asla yatırmam. Parayı çöpe atmak gibi birşey. Ama sevdiğim bir oyunun DLClerini hiç düşünmeden alırım.
Hocam Youtuberlarda görüyorum.Ve içimden benim neden olmasın diyorum sonra olan oluyor

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Yatır kazan değil hocam pubg mobile da sadece kıyafet oyunda bir üstünlüğün olmuyor.

Hocam Youtuberlarda görüyorum.Ve içimden benim neden olmasın diyorum sonra olan oluyor
Ben sadece zula gibi oyunlara dedim para yatır kazan gereksiz oyun diye.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Orjinal oyun alırım. Epic steam vs derken 900 den fazla orjinal oyunum var. YS, Tales of, Legend of Heroes gibi serileri önsipariş fiyatı açılır açılmaz alan biriyim hatta. Amma velakin gidipte pay to win oyunlara para vermem.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Orjinal oyun alırım. Epic steam vs derken 900 den fazla orjinal oyunum var. YS, Tales of, Legend of Heroes gibi serileri önsipariş fiyatı açılır açılmaz alan biriyim hatta. Amma velakin gidipte pay to win oyunlara para vermem.
Bende aynı şekilde oyun satın alıyorum nadirde olsa smite vb. ücretsiz olupta skin yada kahraman için (kesinlike p2w değil) para isteyen oyunlarda ödeme yapmışlığım vardır. Fakat başta android telefonlarda olmak üzere p2w oyunlardan nefret ediyorum. İnek gibi sağılmaktan başka bir şey değil. Kozmetik olayını bu şekilde görmüyorum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
En uyuz olduğum bir şey. Bir arkadaşım vardı, onun oyuna yatırdığı paralara ben üzülüyordum. Yapma diye kaç kere akıl verdim ama nafile.

Boş birşey dersem bazılarınız sinirlenmezsiniz umarım.

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Bende de şu hastalık var ki; herhangi bir oyuna veya sanal alemde olan bir şeye en ufak para yatırmamak. Yani onun bedava şekli birileri kullanıyorsa illa ki onu bulup o şekilde devam etmek :D

Kuruş bile yatırmama hastalığı benimki de :D

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
zula örnek benc zula milyon kaldıyor

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Vercek para olsa belki olurdum oda belki :D

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Hocam bendeki sorun ikisinide yapıyorum hem oyun alıyorum aldığım oyunada para yatırıyorum