Oyunda Cpu 100% gpu 50% Sorunu

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
ac odyssey oynuyorum internetten aynı özellikteki sistemin videosunu izlediğimde en yüksek ayarlarda 50 fps alırken benim bilgisayar orta-yüksek ayarlarda 30 fps alıyor aslında pek sıkıntı değil 60 fps olduğuda oluyor çokça ama bunun bir sorun olduğunu düşündüm neden gpu tam güçte çalışmıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde resimde var ama nedense hata veriyor.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
ac odyssey oynuyorum internetten aynı özellikteki sistemin videosunu izlediğimde en yüksek ayarlarda 50 fps alırken benim bilgisayar orta-yüksek ayarlarda 30 fps alıyor aslında pek sıkıntı değil 60 fps olduğuda oluyor çokça ama bunun bir sorun olduğunu düşündüm neden gpu tam güçte çalışmıyor?
Sistemin nedir? Darboğaz var.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

normalde resimde var ama nedense hata veriyor.
Sisteminiz nedir?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
AC Odyssey işlemciyi sömüren bi oyun. 4 .çekirdek işlemcin yeterli gelmediği için e,kartının kullanımını da düşürüyor.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
AC Odyssey işlemciyi sömüren bi oyun. 4 .çekirdek işlemcin yeterli gelmediği için e,kartının kullanımını da düşürüyor.
yani oyunla alakalı tamamdır teşekkür ederim.

yani oyunla alakalı tamamdır teşekkür ederim.
ayrıca izlediğim videoda gpu kullanımı hep 90 üstünde aynı sistemi kullanıyor kafam karıştı.