Soru Oyuncu Ve Ofis Koltuğu Seçme Kararı

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar; evimde kullanmak için oyuncu koltuğu arayışına girdim. Aklımda bir kaç model mevcut ancak bir türlü karar veremiyorum.
Uzun süre olarak oturan biri değilim, bazen gün içerisinde geceleri yada denk geldiğinde tüm gün oturmak zorunda da kalabiliyorum. Belli olmuyor yani anlayacağınız.

Daha önceden ofiste kullanmak için suni deri ile yapılan bir tane koltuk almıştım ve bu koltuk ergonomik olarak rahat ancak suni deri olduğundan dolayı uzun süreli oturmalarda terletme yapmaya başladı.

Evde de aynı sıkıntıları açıkçası yaşamak istemiyorum.

Birinci Model : xDrive Akdeniz modeli buda deri ancak tam olarak deri kalitesini bilmediğim için karar veremedim.


İkinci Model : Hawk Fab1 koltuk kumaş olduğundan dolayı aslında modeli seçtim. Bazı arkadaşlarım kumaş almamam konusunda uyardı ama nedenini söylemedi.


Üçüncü Model : İkea Jarvfjallet ismi biraz ilginç ancak bakıldığında tasarım olarak hoş duruyor. Bel dayama desteği de mevcut, ancak bu uzun bir süre beni idare eder mi orada biraz kafam karıştı diyebilirim. Birde kolçakları çok ufak geldi.


Sizce bu iç model arasından hangisi kullanım olarak bana daha rahat hissettirir. Yada sizlerin önereceği bir ürün mevcut mu?

Teşekkürler.
 

BatuhanDN

Müdavim
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
1,815
Çözümler
6
Reaksiyon puanı
1,482
Puanları
113

®Shift®

Müdavim
Katılım
1 Kasım 2020
Mesajlar
1,864
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
1,807
Puanları
113
Yaş
21
Şu Anda Aktif Kullandığım Koltuğum: https://www.hepsiburada.com/xdrive-firtina-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-siyah-ayak-uzatmali-p-HBV00000LMTUN?magaza=xdrive Oyuncu Koltukları
Geçen Sene Aldığım Yere Düşürerek Arkasını Kırdığım Fakat Sağlam Olan Bir Koltuk Bu tamamen Ben İle Alakalı Fakat Zaen Garanti Kabul Etmedi Bunu. https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-chair-hawkchair-hawk-kumas-oyuncu-koltugu-fab-v1-fabv1-p-HBCV000001JMQE?magaza=Hawk Gaming Chair

Ama Önerim Şu Anda Kullandığım: https://www.hepsiburada.com/xdrive-...u-koltugu-siyah-ayak-uzatmali-pm-HB00000LMTUM
Olucaktır
 
Üst