Oyuncu Ekipmanları

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Oyun oynamak için kullanabileceğim fare ve klavye önerisine ihtiyacım var. Genelde Cs.Go, Pubg VB oyunları oynarım. Fiyat önemli değil en iyisini isterim en pahalısını değil. Eğer kullandığınız ve memnun kaldığınız varsa onuda yazabilirsiniz. Set halinde olanlardan pek hoşlanmıyorum ama iyi ise alabilirim.

• Para sınırı yoktur. En iyisini isterim en pahalısını değil.
  • Memnun kaldığınız varsa onuda önerebilirsiniz.
  • Oynadığım oyunlar genel fps tarzı Cs.Go, PubG, VB oyunlardır.
  • Sağlam olması önemli beni tanıyanlar anlar. :D
  • Kablolu olursa sevinirim kablosuz pilli olanlar çok sıkıntı yaratıyor evde pil aramaktan bıktım.
  • Mouse pad de lazım olacaktır onuda yazarsanız çok memnun olurum. Büyük tercihimdir.
  • Klavye ışıltılı olursa iyi olur çok hoşuma gidiyor. :D
  • Şimdiden uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.

Son düzenleyen moderatör:

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Anlayamadım kusura bakmayın. Birde halada organımı istiyor musunuz. :D

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Fare olarak Steelseries Rival 600/650 veya Logitech G900 önerebilirim. G900 benim de kullanmakta olduğum bir fare. Kablosuz olması düşündürmesin 1ms tepkime süresi var buna rağmen. Tavsiye de ederim.
Klavye olarak Corsair K70 Rapidfire, CM MasterKeys 750 veya HyperX Alloy Elite RGB olabilir. Alloy Elite RGB modelini de kullanmaktayım. Görüntü anlamında şahsen diğerlerinden çok daha iyi. Üçü de parasını hak ediyor sonuna kadar. Seç beğen.
:).

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Hepsi birbirinden harika oyun için kullanacağım bunlar dana yardımcı olacaklar mı?

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Hepsi birbirinden harika oyun için kullanacağım bunlar dana yardımcı olacaklar mı?
Elbette yardımcı olurlar. Ama şöyle de bir şey var. Oyunu iyi oynayamıyorsan bunlar senin daha iyi bir oyuncu olmana sadece katkı sağlayacaktır. Yani seni zirveye çıkarmayacaklar.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
?? bana noob bana esport benim elimden çıktı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ben çok iyi bir oyuncuyum 6 yaşımdan beri oyun oynarım tek sıkıntım sistemim çöppp iyi bir sistemim olsa ateş saçarım

Son düzenleme: