Oyuncehennemi - Sinirimi bozdular ! :D

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu forumdan önce oraya üyeydim.Orada ban yedim neymiş efenim Atatürk ve Adolf Hitler'i kıyaslıyorum da bilmem ne bunları ayırt edebilecek düzeydeyim artık doğru düzgün bir açıklama yapmadan forumda ban atmak çok saçma geliyor.Onlara karşı cevap verebilirdim,ama yapmadın neden çünkü 5 günlük banda -10 gün bekledim- bu nefret etmemin 1. nedeni olsun hadi 2. nedeni -Çok saçma bir durumda ban yemiş olmam- 3. -Oyunlarla aram pek iyi değil :D ve burada ki gündem konuları ve diğer konuları orada pek bulamadım yalan yok üye olduğum gün çok ısındım hoşuma gitti- 4.-Bir sıkıntım olduğu zaman sitede ki yöneticilere mesaj atsam da mesajım nedense gitmiyordu.Dünya Tarihi ve Tarihin Askerleri için aralarında dört döndüm.- (HAİN)

Nefret etmemin sebebi budur.Son olarak özel bir mesaj attım gitmedi :D Sinirlerim çok bozuldu gece gece uykum kaçtı :D O mesajıda şurda paylaşmak isterim dilerse Admin (Abi ve Ablalar) (YALAKA :D) kaldırabilirim sıkıntı olmaz.

Ve bütün öfkemi kustum.
:D

Tepkinizi beğendim açıkçası,kendine has,İsrailli Yahudilerin Filistinli Müslümanları bombaladığı bir zamanda insanların üzerlerinde ki değişmeyi merak ettim,forumda sanıyorum ki çok fazla olgun ve yetişkin insan yok.Şu zamanda Türk Gençliğine tek gerekli olan milli iradedir. Burada şunu merak ettik;ufak sıkıntılarda kimyamızın ne kadar değişip değişmeyeceğini görmek istedik.Ermeniler ve Kürtler öl
dükleri zaman ülkenin kimyası bu denli değişebiliyor.Filistin'de ise değiştiğini pek söyleyemem nede olsa orada ölenler Müslüman!

Adolf Hitler'in sofralarında konuştuğu genel kişi genelde Mustafa Kemal Atatürk'tür. Kitapların değerini baktığın zaman değil okuduğun zaman anlarsın.

"Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ışığımızdır."

Ölüm insanların için olduğu sürece güzeldir.Evet bize okullarda Adolf Hitler'in hayatlarını öğretmiyorlar belki insana tarafını seçmeyi ve düşünmeyi öğretiyorlar ve şu bir gerçek ki Adolf Hitler saçma sapan nedenler yüzünden 38 milyon insanın ölümüne göz yummadı.Vakti geldiğinde eskiden de olduğu gibi insanların fikirleri paranın önünde eğilmeyecek tam tersine para ORDULARIN VE FİKİRLERİN önünde eğilecek...

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Oradaki yöneticilerin hiçbirine laf anlatamazsın. Kendisine göre yorumlar bütün olayları onlar kim haklı derse odur. Konuyu tam okumadım ama site ismini görünce haksızlığa maruz kaldığını tahmin etmek zor değil.

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oradaki yöneticilerin hiçbirine laf anlatamazsın. Kendisine göre yorumlar bütün olayları onlar kim haklı derse odur. Konuyu tam okumadım ama site ismini görünce haksızlığa maruz kaldığını tahmin etmek zor değil.

HAYY, konuyu açtıktan sonra insanlar gene yanlış anlarlar mı acaba diye korkmadım değil çok teşekkür ederim :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Oraya neden üye oldunuzki pek size göre değil orası hatta hiç değil :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Orayıda biliyom (bi ara arkadaşlara hava olsun diye neredeyse tüm forumlara kayıt oldum. :D) işe yarayacak adamları yok. Sdn Forum'daki sıcaklık başka yerde yok. Tüm Sdn Forum üyelerine ve yöneticilerini kamyon dolusu teşekkür ediyorum. (Kamyon dolusu da nasıl bir ifadeyle artık. :D)

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oraya neden üye oldunuzki pek size göre değil orası hatta hiç değil :D

Haklısın daha yeni farkına vardım :D .

Orayıda biliyom (bi ara arkadaşlara hava olsun diye neredeyse tüm forumlara kayıt oldum. :D) işe yarayacak adamları yok. Sdn Forum'daki sıcaklık başka yerde yok. Tüm Sdn Forum üyelerine ve yöneticilerini kamyon dolusu teşekkür ediyorum. (Kamyon dolusu da nasıl bir ifadeyle artık. :D)

Haklısın SDN'ye ilk üye olduğum zaman ısındım açıkçası o forumda şu anda sanırım 1.750 kadar mesajım vardı ve bazı konulara yorum yazmaya çekiniyordum

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten forum anlayışı o olmalı herkes saygı çerçevesi içinde görüşünü belirtebilmeli. Bazıları inandıkları değerlere o kadar bağlılar ki yanlışlarını katiyen kabul etmiyorlar.

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Teşekkürler

Zaten forum anlayışı o olmalı herkes saygı çerçevesi içinde görüşünü belirtebilmeli. Bazıları inandıkları değerlere o kadar bağlılar ki yanlışlarını katiyen kabul etmiyorlar.

Açıkçası bu konuda bende çok Hitler'e bağlıyım,bu adamlar tanışmadan önce pısırığın tekiydim.Kendim de hata arıyor muyum ? Hayır,olayın ilk günü 7 yılımı kaç defa gözden geçirdim ilk 2 yılı pek mühim değildi zaten dedelerimden dayılarımdan duyduğum kadarıyla tanıyordum Hitler'i şimdi bildiklerime benim dahi aklım ermiyor,7 yılda topladığım bilgi çok...

Yorumun için teşekkürler.