Deutsch
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu forumdan önce oraya üyeydim.Orada ban yedim neymiş efenim Atatürk ve Adolf Hitler'i kıyaslıyorum da bilmem ne bunları ayırt edebilecek düzeydeyim artık doğru düzgün bir açıklama yapmadan forumda ban atmak çok saçma geliyor.Onlara karşı cevap verebilirdim,ama yapmadın neden çünkü 5 günlük banda -10 gün bekledim- bu nefret etmemin 1. nedeni olsun hadi 2. nedeni -Çok saçma bir durumda ban yemiş olmam- 3. -Oyunlarla aram pek iyi değil
ve burada ki gündem konuları ve diğer konuları orada pek bulamadım yalan yok üye olduğum gün çok ısındım hoşuma gitti- 4.-Bir sıkıntım olduğu zaman sitede ki yöneticilere mesaj atsam da mesajım nedense gitmiyordu.Dünya Tarihi ve Tarihin Askerleri için aralarında dört döndüm.- (HAİN)
Nefret etmemin sebebi budur.Son olarak özel bir mesaj attım gitmedi
Sinirlerim çok bozuldu gece gece uykum kaçtı
O mesajıda şurda paylaşmak isterim dilerse Admin (Abi ve Ablalar) (YALAKA
) kaldırabilirim sıkıntı olmaz.
Ve bütün öfkemi kustum.

Tepkinizi beğendim açıkçası,kendine has,İsrailli Yahudilerin Filistinli Müslümanları bombaladığı bir zamanda insanların üzerlerinde ki değişmeyi merak ettim,forumda sanıyorum ki çok fazla olgun ve yetişkin insan yok.Şu zamanda Türk Gençliğine tek gerekli olan milli iradedir. Burada şunu merak ettik;ufak sıkıntılarda kimyamızın ne kadar değişip değişmeyeceğini görmek istedik.Ermeniler ve Kürtler öldükleri zaman ülkenin kimyası bu denli değişebiliyor.Filistin'de ise değiştiğini pek söyleyemem nede olsa orada ölenler Müslüman!
Adolf Hitler'in sofralarında konuştuğu genel kişi genelde Mustafa Kemal Atatürk'tür. Kitapların değerini baktığın zaman değil okuduğun zaman anlarsın.
"Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ışığımızdır."
Ölüm insanların için olduğu sürece güzeldir.Evet bize okullarda Adolf Hitler'in hayatlarını öğretmiyorlar belki insana tarafını seçmeyi ve düşünmeyi öğretiyorlar ve şu bir gerçek ki Adolf Hitler saçma sapan nedenler yüzünden 38 milyon insanın ölümüne göz yummadı.Vakti geldiğinde eskiden de olduğu gibi insanların fikirleri paranın önünde eğilmeyecek tam tersine para ORDULARIN VE FİKİRLERİN önünde eğilecek...

Nefret etmemin sebebi budur.Son olarak özel bir mesaj attım gitmedi

Ve bütün öfkemi kustum.

Tepkinizi beğendim açıkçası,kendine has,İsrailli Yahudilerin Filistinli Müslümanları bombaladığı bir zamanda insanların üzerlerinde ki değişmeyi merak ettim,forumda sanıyorum ki çok fazla olgun ve yetişkin insan yok.Şu zamanda Türk Gençliğine tek gerekli olan milli iradedir. Burada şunu merak ettik;ufak sıkıntılarda kimyamızın ne kadar değişip değişmeyeceğini görmek istedik.Ermeniler ve Kürtler öldükleri zaman ülkenin kimyası bu denli değişebiliyor.Filistin'de ise değiştiğini pek söyleyemem nede olsa orada ölenler Müslüman!
Adolf Hitler'in sofralarında konuştuğu genel kişi genelde Mustafa Kemal Atatürk'tür. Kitapların değerini baktığın zaman değil okuduğun zaman anlarsın.
"Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ışığımızdır."
Ölüm insanların için olduğu sürece güzeldir.Evet bize okullarda Adolf Hitler'in hayatlarını öğretmiyorlar belki insana tarafını seçmeyi ve düşünmeyi öğretiyorlar ve şu bir gerçek ki Adolf Hitler saçma sapan nedenler yüzünden 38 milyon insanın ölümüne göz yummadı.Vakti geldiğinde eskiden de olduğu gibi insanların fikirleri paranın önünde eğilmeyecek tam tersine para ORDULARIN VE FİKİRLERİN önünde eğilecek...