Oyuna Para Yatırmakmı yoksa Oyun Almakmı?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Eğer oyun Pay2Win ise (Para veren oyuncunun üstün olduğu bir oyun ise) o oyuna ne para yatırın ne alın. Diğer oyunlar için konuşuyorum para yatırmaya gerek yok. Ben bir kere CS:GO'da kasa açtım bir kere de Fortnite'dan Battle Pass aldım o kadar daha yatırmayı düşünmüyorum. Fortnite'da bir kere yatırınca zaten daha ödemenize gerek kalmıyor. CS:GO ise kasa açmayı merak ettim o yüzden bir kere denedim. Değer miydi? 9.50TL gibi bir şey verip 20 kuruş falan kazandım :/ Yani oyuna para yatırmak eğer tek seferlikse neden olmasın yoksa gereksiz başka oyun almak için kullanılabilir.

QuadroKut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Eğer oyun Pay2Win ise (Para veren oyuncunun üstün olduğu bir oyun ise) o oyuna ne para yatırın ne alın. Diğer oyunlar için konuşuyorum para yatırmaya gerek yok. Ben bir kere CS:GO'da kasa açtım bir kere de Fortnite'dan skin aldım o kadar daha yatırmayı düşünmüyorum. Fortnite'da bir kere yatırınca zaten daha ödemenize gerek kalmıyor. CS:GO ise kasa açmayı merak ettim o yüzden bir kere denedim. Değer miydi? 9.50TL gibi bir şey verip 20 kuruş falan kazandım :/ Yani oyuna para yatırmak eğer tek seferlikse neden olmasın yoksa gereksiz başka oyun almak için kullanılabilir.
Ben Pay To Win Oyunlar sewmiyorum Mesela 2 gün once assasin creed odseey aldım Yani böyle singleplayer oyunları tercih ediyorum.