Oyuna Para Yatırmakmı yoksa Oyun Almakmı?

Bu konuyu okuyanlar

AlperShal

Profesör
Katılım
14 Ekim 2018
Mesajlar
2,724
Reaksiyon puanı
2,554
Puanları
113
Eğer oyun Pay2Win ise (Para veren oyuncunun üstün olduğu bir oyun ise) o oyuna ne para yatırın ne alın. Diğer oyunlar için konuşuyorum para yatırmaya gerek yok. Ben bir kere CS:GO'da kasa açtım bir kere de Fortnite'dan Battle Pass aldım o kadar daha yatırmayı düşünmüyorum. Fortnite'da bir kere yatırınca zaten daha ödemenize gerek kalmıyor. CS:GO ise kasa açmayı merak ettim o yüzden bir kere denedim. Değer miydi? 9.50TL gibi bir şey verip 20 kuruş falan kazandım :/ Yani oyuna para yatırmak eğer tek seferlikse neden olmasın yoksa gereksiz başka oyun almak için kullanılabilir.
 

QuadroKut

Öğrenci
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
18
Puanları
8
Yaş
24
Eğer oyun Pay2Win ise (Para veren oyuncunun üstün olduğu bir oyun ise) o oyuna ne para yatırın ne alın. Diğer oyunlar için konuşuyorum para yatırmaya gerek yok. Ben bir kere CS:GO'da kasa açtım bir kere de Fortnite'dan skin aldım o kadar daha yatırmayı düşünmüyorum. Fortnite'da bir kere yatırınca zaten daha ödemenize gerek kalmıyor. CS:GO ise kasa açmayı merak ettim o yüzden bir kere denedim. Değer miydi? 9.50TL gibi bir şey verip 20 kuruş falan kazandım :/ Yani oyuna para yatırmak eğer tek seferlikse neden olmasın yoksa gereksiz başka oyun almak için kullanılabilir.
Ben Pay To Win Oyunlar sewmiyorum Mesela 2 gün once assasin creed odseey aldım Yani böyle singleplayer oyunları tercih ediyorum.
 

AlperShal

Profesör
Katılım
14 Ekim 2018
Mesajlar
2,724
Reaksiyon puanı
2,554
Puanları
113
O zaman sizin için uygun olan yeni oyun almak. Gerek yok hikaye oyunlarına yatırmaya. Bir işe yaramaz zaten.
 

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Katılım
27 Ekim 2019
Mesajlar
773
Reaksiyon puanı
722
Puanları
93
Yaş
20
Zula gibi bir oyunsa hayır ama cod mobile yatırırim ,yatırdimda, pass almıştım
 
Üst