Ben de sadece skin için aldım sonra bi kaç el ruslar yüzünden sinirden kafayı yedim aim wallhack felan açtım, reportlanınca olanlar olmuş işteBeni vurmadı tabi temiz oynamanın yararları![]()
40TL'ye düştü, Dying Light'ı satın aldımgüzel kampanyalar ile uygun korsan olmayan bütün özelliklerini kullanabileceğimiz oyunlar almak bana daha mantıklı geliyor artık.
son aldığım iki oyun h1z1 ve ga iv oldu bu yaz![]()
Oldukça tutmuş bir oyun ve normal piyasa değeri 50TL civarı. Eğer türden hoşlanıyorsan niye alma ?valla verilirmi verilmezmi kişiden kişiye göre değişir. ben şuan kendi içimde savaş veriyorum shadow of mordoru 11 tlye alsam mı almasam mı diye..
oyun gerçekten mükemmel ve inanılmaz bi combo sistemi var. yüksek ihtimal alıcam
valla bilmiyom çok kararsızım kütüphanemde baya bi oyun var + torrentten indirdiklerimde var (şuan dead rising 4 yükleniyo) bitirmeye kalksam sanırım 70 yaşına gelirimOldukça tutmuş bir oyun ve normal piyasa değeri 50TL civarı. Eğer türden hoşlanıyorsan niye alma ?İnternet alışverişinde bu vardır, belki de mağazada rafta görsen 11TL'ye havada kapacan
![]()
Orjinal lisans aldığın makineye crack'li oyun/program mı sokuyorsun ?valla bilmiyom çok kararsızım kütüphanemde baya bi oyun var + torrentten indirdiklerimde var
windows bile crackli alışverişlerimide burdan yapıyorum en kötü kart bilgilerim çalınır limiti boşaltırlar bende itiraz ederim param geri yüklenir.Orjinal lisans aldığın makineye crack'li oyun/program mı sokuyorsun ?Bari alışverişi o bilgisayardan yapmıyorsundur umarım ?
windows bile crackli alışverişlerimide burdan yapıyorum en kötü kart bilgilerim çalınır limiti boşaltırlar bende itiraz ederim param geri yüklenir.![]()
O kadar kolay olmuyor işte o dediğinwindows bile crackli alışverişlerimide burdan yapıyorum en kötü kart bilgilerim çalınır limiti boşaltırlar bende itiraz ederim param geri yüklenir.![]()
Aslın da onun bilgisi olursa böyle şeyleri üyeler buralara çok iyi bir şey gibi yazmazlar.Ben korkuyorum valla çünkü ne crack yüklediğinden bir habersin.bir de tanıdık kişi değil parayı kaptırdığın kişine kötü bir şey hırsızlık yaw
Ama kafasını kullanıp böyle düşünen insanların bilgisayarlarına bulaşıp bu tür bilgileri kendine aktarabilecek bir yazılım yazacak kafası var bu adamın. Bunu yapabilen adam boş adam değil yani belli. Diyelim ki adam oldukça profesyonel çalışıyor ? Diyelim ki daha önce hiç kendi bilgilerini girmediği 2. el bir bilgisayardan komşusunun wifi'sinden bağlanıp suçu işledi ? Kim bu adamı bulabilir ? Bunu geçmişte yaptılar, adam komşusunun Wifi'sini kırıp, bağlanıp sosyal medyada anonim bir hesaptan propoganda mesajı atıyor. Son anda yakalıyorlar ki allahtan masum bir insan hapse girmiyor. Wifi'sini kırdığı anlaşılmasa (MAC adresinden buluyorlar) adam ayvayı yemişti. Çok çakallık var. Bu adamların hepsi kafası çalışan insanlar ama kötü niyetli insanlar. Böyle insanlara meydan okumayın ! Doğrudan bir kişiyi hedef alırlarsa emin olun o tek bir kişinin her şeyini alabilirler.bir de tanıdık kişi değil parayı kaptırdığın kişine kötü bir şey hırsızlık yaw
Değişir dediğin. Şu PSN'in aylık ücreti saçmalığı kalksa yada sadece premium indirimler, özellikler ve her ay beleş oyunla sınırlı kalsa, satın aldığımız oyunu online oynamak için para vermemiz gerekmese dediğin doğru. PS3'te gerekmiyor ve 50TL'ye alacağım iyi yapımlarla evde akşama kadar TV'nin başında kopabilirimBence verilmez playstation haricinde ama şahsi fikrim kızmayın![]()
Ama kafasını kullanıp böyle düşünen insanların bilgisayarlarına bulaşıp bu tür bilgileri kendine aktarabilecek bir yazılım yazacak kafası var bu adamın. Bunu yapabilen adam boş adam değil yani belli. Diyelim ki adam oldukça profesyonel çalışıyor ? Diyelim ki daha önce hiç kendi bilgilerini girmediği 2. el bir bilgisayardan komşusunun wifi'sinden bağlanıp suçu işledi ? Kim bu adamı bulabilir ? Bunu geçmişte yaptılar, adam komşusunun Wifi'sini kırıp, bağlanıp sosyal medyada anonim bir hesaptan propoganda mesajı atıyor. Son anda yakalıyorlar ki allahtan masum bir insan hapse girmiyor. Wifi'sini kırdığı anlaşılmasa (MAC adresinden buluyorlar) adam ayvayı yemişti. Çok çakallık var. Bu adamların hepsi kafası çalışan insanlar ama kötü niyetli insanlar. Böyle insanlara meydan okumayın ! Doğrudan bir kişiyi hedef alırlarsa emin olun o tek bir kişinin her şeyini alabilirler.
Yolunu bilen kimseye yakalanmadan seni hapse atabilir, seni öldürebilir, sana istediğini yapabilir. İnternet pis bir ortam aslında. Google elinden geldiğince bizi pis yerlerden uzaklaştırıyor.Hacker olayı da böyle değil mi zaten kaçak işleri takıp edip istediği şekil de kendi işlerine göre anonim bir şekilde gezinip istediğini yapabilir.Sanal ortam çok kötü her türlü pislik yapılabilir.İmkansız diye bir şey yoktur.Biraz zaman alabilir.![]()
Steam malesef PSN kadar sı
Yolunu bilen kimseye yakalanmadan seni hapse atabilir, seni öldürebilir, sana istediğini yapabilir. İnternet pis bir ortam aslında. Google elinden geldiğince bizi pis yerlerden uzaklaştırıyor.
Bir de şu var. Google'da filtreleme için alınan eleman sadece siteleri geziyor ve ne kadar güvenli olduğunu değerlendiriyor. 2 yılda bir değiştiriliyor ve web sayfalarına tıkladıkları için 80.000$ dan fazla (Google'da en yüksek alanların arasında olduklarını da duymuştum çünkü en pis işi yapıyorlar) para alıyorlar. Tabi sonra psikolojileri bozulmuş şekilde işten ayrılıyorlar. Hatta bunların iş rutinlerinde düzenli olarak bir psikoloğa (Google'ın bu işle ilgilenen psikologları var) görünüyorlar, ilaçlar alıyorlar. Burada cinayet, insan kaçakçılığı, çocuk istismarı gibi pis şeylerin döndüğü sitelerden bahsediyorum. Eğer bu sitelerde dolaşan adamlar bir web sayfası yada forumda üyelik açarak orada açıkça konuşarak bu suçları işleyebiliyor ve yakalanmıyorlarsa internet güvenli bir yer değildir. İnternet üzerinde insan eti satan siteler vardı bir ara, haberini görmüştüm. Siteye, işleten psikopatlara ne oldu hiçbir fikrim yok, araştırmaya korktum çünkü aklımı kaybederdim herhalde. Dünya korkutucu bir yer...Ya haklısın ama yine de her insan kendini ona göre ayarlamalı dikkatli olmak lazım.Devir kötü insanlar leş yiyici gibi bir av düşsede avlasamın derdin de.![]()
Gerek yok araştırmamak daha iyi bence psikolojik olarak gerçekten yaşın ne kadar büyük olsa da yine bozabilirsin.Bu güzel yorumun için teşekkür ederim.Bir de şu var. Google'da filtreleme için alınan eleman sadece siteleri geziyor ve ne kadar güvenli olduğunu değerlendiriyor. 2 yılda bir değiştiriliyor ve web sayfalarına tıkladıkları için 80.000$ dan fazla (Google'da en yüksek alanların arasında olduklarını da duymuştum çünkü en pis işi yapıyorlar) para alıyorlar. Tabi sonra psikolojileri bozulmuş şekilde işten ayrılıyorlar. Hatta bunların iş rutinlerinde düzenli olarak bir psikoloğa (Google'ın bu işle ilgilenen psikologları var) görünüyorlar, ilaçlar alıyorlar. Burada cinayet, insan kaçakçılığı, çocuk istismarı gibi pis şeylerin döndüğü sitelerden bahsediyorum. Eğer bu sitelerde dolaşan adamlar bir web sayfası yada forumda üyelik açarak orada açıkça konuşarak bu suçları işleyebiliyor ve yakalanmıyorlarsa internet güvenli bir yer değildir. İnternet üzerinde insan eti satan siteler vardı bir ara, haberini görmüştüm. Siteye, işleten psikopatlara ne oldu hiçbir fikrim yok, araştırmaya korktum çünkü aklımı kaybederdim herhalde. Dünya korkutucu bir yer...![]()
ben yanlış bir şey mi söyledim anlamadım?
Hayırben yanlış bir şey mi söyledim anlamadım?
"Paraları oyuna gömmek" de çok mantıklı gelmiyorParaları oyuna gömün. (çok değerlenecek buralar)![]()