Oyun yapma programı

ibrahimde14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler okul ayın 28inde açılıyor kapanana kadar bi oyun yapıcam baya uğraşıcam günde en az 1 saat çünkü okul uzak servis falan oyunda oynuyorum android için oyun yapıcam play store atarım belki satın alma olur program önerin
c5f18970e43202c001877de46697120a.jpg
pc bu

ibrahimde14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
youtube dan bi video izledim de çok sıradan bu
CryEngine
Unity gibi olsun ama mesela oyunu başlatınca powered by unity demicek program

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
youtube dan bi video izledim de çok sıradan bu
CryEngine
Unity gibi olsun ama mesela oyunu başlatınca powered by unity demicek program

Hocam onlarla bişeyler ortaya koymanız 2 haftadan daha fazla süre alır.Kodu biraz daha Basic seviyede gözüküyor.

ibrahimde14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam onlarla bişeyler ortaya koymanız 2 haftadan daha fazla süre alır.Kodu biraz daha Basic seviyede gözüküyor.
abi bide internetten c ve c+++ programlarına baktım kendi uygulama tasarım oyun tasarım vb. uygulamasını yapmamı sağlıyo ama kodlamalar falan çok uzun

include

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman biraz da olsa kodlama öğrenmen gerekecek

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben internetten ve hocalarımdan yardım almıştım. Php'yi internetten kendim öğrendim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben internetten ve hocalarımdan yardım almıştım. Php'yi internetten kendim öğrendim.
dostum bende hoca falan yok belki okuldaki bilgisayar hocasına sorarım birşeyler. odunda tam olarak bildiğinden emin değilim.İnternette ayrıntılı olarak anlatan var yani ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
peki benim adam gibi birşeyler yapmam için hangisinden başlamam lazım c+++ mi yoksa başka bir şey mi ? 2 günde oyun yapmayı planlamıyorum.Ben bir kaç hafta yada ay içerisinde oyun yapmayı öğrenmek istiyorum -sağlam bir şekilde-.Öğrendikten sonra elbet birşeyler yaparım.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
peki benim adam gibi birşeyler yapmam için hangisinden başlamam lazım c+++ mi yoksa başka bir şey mi ? 2 günde oyun yapmayı planlamıyorum.Ben bir kaç hafta yada ay içerisinde oyun yapmayı öğrenmek istiyorum -sağlam bir şekilde-.Öğrendikten sonra elbet birşeyler yaparım.

Android tarafında önce ne öğreneceğin hakkında bilgim yok ama haftalar zaman dilimini aylar olarak değiştirelim çünkü sağlam bir uygulama yapmak istiyorsan sağlam çalışacaksın.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Android tarafında önce ne öğreneceğin hakkında bilgim yok ama haftalar zaman dilimini aylar olarak değiştirelim çünkü sağlam bir uygulama yapmak istiyorsan sağlam çalışacaksın.
heh işte bende bunu istiyorum gerçi biraz maymun iştahlı olsamda enazından denerim.Platform android istiyorum bilgin yoksa internetten araştırayım o zaman.Yardımların için teşekkürler

ibrahimde14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
heh işte bende bunu istiyorum gerçi biraz maymun iştahlı olsamda enazından denerim.Platform android istiyorum bilgin yoksa internetten araştırayım o zaman.Yardımların için teşekkürler
c+++ kolaylaştırılmış program hemde türkçe dili var ama c daha zor yani duyduklarıma göre ondada türkçe var sanırım bide unity var o çok kolay cry engine var ama galiba yasak unity bedava kodlama bilmene gerek yok

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
c+++ kolaylaştırılmış program hemde türkçe dili var ama c daha zor yani duyduklarıma göre ondada türkçe var sanırım bide unity var o çok kolay cry engine var ama galiba yasak unity bedava kodlama bilmene gerek yok
unity den efsane şeyler yapıyorlar aslında.En iyisi unity i öğreneyim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
peki unityde kullanılan dil hangisi ? Çünkü adamlar mesela topun zıplaması için birşşeyler yazıyor vs. o kodlamayı adam akıllı nasıl öğrenebilirim

ibrahimde14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki unityde kullanılan dil hangisi ? Çünkü adamlar mesela topun zıplaması için birşşeyler yazıyor vs. o kodlamayı adam akıllı nasıl öğrenebilirim
sen hem js kodlamayı öğrencen hemde azck ingilizce unity benm bildiğim hafif ing gerektiriyo Javascript kodlamak basit ama akıl lazm

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,008
Scratch - Free download and software reviews - CNET Download.com

https://scratch.mit.edu/

Web'de kayıt edildikten sonra tarayıcı üzerinden çalışır. Bilgisayar a kurulduğunda Türkçe dir. İnternet üzerinden yapılanlar Flashplayar gerektiriyorlar. Bilgisayara kurulan farklı bir altyapı kullanıyor ama internete aktarılabiliyor.

Androit için de benzeri olan App inventor adında bir şey varmış.

Tabii kodlamaktan hiç bir şekilde kurtuluş yok. Scratch 1.4 sürümü ile yapılan her şey, (üyeler için) bilgisayara indirilip, kodları ile birlikte açılabiliyor ve incelenebiliyor. Bazen kodlar bir köşelere kaydırılarak gizlenmiş olabiliyorlar.

Ama bir kaç hafta içinde bir oyun yapabilme fikrini unutun. Benim senelerdir henüz bir oyunum yok.