Hocam normal taşıma şeklinde oluyor ancak biraz değişik bir şekilde. Oyunun dosyalarını bir yere kopyalayın ve Epic Games'ten oyunu silin. *Kopyaladığınız dosyalar silinmez. Daha sonra aynı oyunu D diskine indirmesini söyleyin ve indirmeyi iptal edin. (Durdurursanız olmaz.) Sonrasında kopyaladığınız dosyaları D diskinde oluşan yere atın ve indirmeyi devam ettirmesini söyleyin. Kopyaladığınız dosyaları tekrar indirmeyecektir. Eğer güncelleme gelirse onları ek olarak indirebilir.Ssd'ye yani c'ye yüklü olan epic games oyununu d'ye nasıl taşırım? Normal taşıma şeklinde olmuyor herhalde.
İndirme iptali yaptıktan sonra epic games'i baştan başlatmaya falan gerek var mıHocam normal taşıma şeklinde oluyor ancak biraz değişik bir şekilde. Oyunun dosyalarını bir yere kopyalayın ve Epic Games'ten oyunu silin. *Kopyaladığınız dosyalar silinmez. Daha sonra aynı oyunu D diskine indirmesini söyleyin ve indirmeyi iptal edin. (Durdurursanız olmaz.) Sonrasında kopyaladığınız dosyaları D diskinde oluşan yere atın ve indirmeyi devam ettirmesini söyleyin. Kopyaladığınız dosyaları tekrar indirmeyecektir. Eğer güncelleme gelirse onları ek olarak indirebilir.
Ben baştan başlatmadım ama internette öneriliyor.İndirme iptali yaptıktan sonra epic games'i baştan başlatmaya falan gerek var mı
Eyvallah o şekilde yapıyorum şuan taşınıyor olur inşallahBen baştan başlatmadım ama internette öneriliyor.