Oyun taşıma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riv0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Riv0x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ssd'ye yani c'ye yüklü olan epic games oyununu d'ye nasıl taşırım? Normal taşıma şeklinde olmuyor herhalde.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Ssd'ye yani c'ye yüklü olan epic games oyununu d'ye nasıl taşırım? Normal taşıma şeklinde olmuyor herhalde.
Hocam normal taşıma şeklinde oluyor ancak biraz değişik bir şekilde. Oyunun dosyalarını bir yere kopyalayın ve Epic Games'ten oyunu silin. *Kopyaladığınız dosyalar silinmez. Daha sonra aynı oyunu D diskine indirmesini söyleyin ve indirmeyi iptal edin. (Durdurursanız olmaz.) Sonrasında kopyaladığınız dosyaları D diskinde oluşan yere atın ve indirmeyi devam ettirmesini söyleyin. Kopyaladığınız dosyaları tekrar indirmeyecektir. Eğer güncelleme gelirse onları ek olarak indirebilir.

Riv0x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam normal taşıma şeklinde oluyor ancak biraz değişik bir şekilde. Oyunun dosyalarını bir yere kopyalayın ve Epic Games'ten oyunu silin. *Kopyaladığınız dosyalar silinmez. Daha sonra aynı oyunu D diskine indirmesini söyleyin ve indirmeyi iptal edin. (Durdurursanız olmaz.) Sonrasında kopyaladığınız dosyaları D diskinde oluşan yere atın ve indirmeyi devam ettirmesini söyleyin. Kopyaladığınız dosyaları tekrar indirmeyecektir. Eğer güncelleme gelirse onları ek olarak indirebilir.
İndirme iptali yaptıktan sonra epic games'i baştan başlatmaya falan gerek var mı

Riv0x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben baştan başlatmadım ama internette öneriliyor.
Eyvallah o şekilde yapıyorum şuan taşınıyor olur inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır oldu eyvallah

Son düzenleme:

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
[QUOTE="Riv0x, post: 5414348, member: 635038"
Tamamdır oldu eyvallah
[/QUOTE]