OYUN PC Klavye Mouse

fixedzero0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Everest'in klavye & mouse set'leri kaliteli midir (100 Tl'ye) ? Onun yerine önereceğiniz klavye ve mouse varmı?

internetkurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Everest'in klavye & mouse set'leri kaliteli midir (100 Tl'ye) ? Onun yerine önereceğiniz klavye ve mouse varmı?
Everest yerine logitech öneririm. Bende oyun mouse ve klavyesi arıyorum kablolu istemiyorum. Kablolu almayı düşünseydim; Logitech G300 var harika bir mouse. Eğer kablosuz bulmazsam bunu kesinlikle alıcam.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Everest ve frisby alınmaz markalar logitech alabilirsin mouse olarak G300s klavye olarak K120 öneririm K120 bütçe dostu mouse için biraz para biriktir.

amenra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Everest bal gibide alınır.
Everest Rampage KB-R8 Gaming Q Mekanik Hisli Klavye - Vatan Bilgisayar
şu klavyenin üstüne tanımam fiyat performans olarak yarı mekanik 3 farklı led var karanlıkda çok hoş çıkarılabilir ve değiştirilebilir tuşlar. Logitechciler gelir şimdi g103 önermeye güzel bir klavye ama tercihim kb r8 den yana kullanırım vatanbilgisayara git dene nedemek istediğimi anlarsın. Mouse olarak g300 güzel bir mouse ama everest dlm 500 denemeni öneririm. Kısaca ön yargıları tabularınızı yıkın everestinde güzel mouseları var ve kaliteliler gidip deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Everest in mouse lari da kaliteli olanlarida var ben sm-r1 kullaniyorum ama fiyat olarak uygun oldugu için onu aldim ve memnunum dlm-500 de süper acik teşirine baktim vtan da gercekten kalitesini belli ediyor bi bak derim.