• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Oyun Öneriniz Var mı?

Çok sıkıldım, ne oynasam diye çok düşünüyorum fakat bulamıyorum. Sıkılmadan oynayabileceğim gene 1 hafta felan sürebilecek bir oyun öneriniz var mı? Fiyat farketmez yeterki uzun ve sıkılmadan oynayacağım bir oyun olsun.

- Şimdiden teşekkürler... :)

Çok sıkıldım, ne oynasam diye çok düşünüyorum fakat bulamıyorum. Sıkılmadan oynayabileceğim gene 1 hafta felan sürebilecek bir oyun öneriniz var mı? Fiyat farketmez yeterki uzun ve sıkılmadan oynayacağım bir oyun olsun.

Half Life serilerini öneririm.Oynadıkça oynarsınız.Şahsen benim 1 haftam olsa hl serilerine tekrar başlarım.

şuanda epic te beleş bir oyun var güzele benziyor git bi bak derim

Belki sıkılmadan oynayabilirsiniz. Benim sevdiğim tarzda ve serilerden oyun. ?

Half Life serilerini öneririm.Oynadıkça oynarsınız.Şahsen benim 1 haftam olsa hl serilerine tekrar başlarım.
Kaç oyunu var Half Life ın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize teşekkürler, hepsini deneyeceğim. Büyük ihtimal güzellerdir.

Hikaye olarak sıralarsak 6-7 oyunu var ancak bazı eski oyunları grafikleri iyileştirlimiş hali ile yapılanları da var.

-
Half Life
Half Life Opposing Force
Half Life: Blue Shift
Half Life: 2
Half Life 2: Episode 1
Half Life 2: Episode 2
half life
full life
mizah koktu

Mount and blade witcher 3 batman serisi spiderman serisi cyberpunk 2077 horizon zero dawn marvels avengers daha sayım mi

L.A Noire 30 küsür saatte falan bitiyor olması gerek ama oynamadn önce oyunda otomatik 30 fps kilidi var onu internete yazın oradan çözümünü izleyip yapın 30 fps sarmıyor .d

Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human.