Oyun Konsolu Ve Geniş Ekran Televizyon Almak Istiyorum

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
oyun konsolu ve geniş ekran lcd tv almak istiyorum fakat aklımda bir kaç soru var

- ben oyun oynamayı çok seven ayrıca film izlemeyi seven biriyim 1500 gb harici diskimde de yaklaşık 300 adet 1080p ve 720p film var

- ayrıca creative t7900 7+1 ses sistemim var

şimdi asıl sorum şu bendeki 7+1 ses sitemini ve eldeki harici diski bağlayabileceğim bir oyun konsolu , televizyon yada her ikiside olur farketmez böyle bir seçenek varmı ?

bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
xbox 360 elıte var cok cok az kullanılmıs durumda sogutma modlu dusunursem olabılır

tavsıye olarak tv phılıps konsol xbox
ama elındkeılerı baglayabılırmısın bılmem )

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şimdi televizyon olarak gündemi takip edersek Sony 102 ekran led tv öneririm. Bu yaz aldık ve oldukça memnunuz. Mest olursun görüntü kalitesinden. Ses sitemini tvye bağlarsın sorun olmaz. Konsola gelince hiç düşünme xbox360 elite al derim. Sebebine gelirsek ps3 vardı bizde god of war 3 pes 2010 ve killzone 2 vardı. Zaten 2 oyun yanında gelmişti pes 2010 aldık 100 liraya başkada alamadık çok pahalı çünkü. Sattık xbox360 aldık. Xbox ta ise hem korsan oyun desteği var hemde oyunlar xboxla daha uyumlu. Mesela ps3 te pes 2010 hareketlerinin hepsini yapamıyorsun. Çünkü sağ sol yukarı aşağı tuşununn diğer yönleri kullanılmıyor mesela sağ yukarı çapraz. Xboxta ise kullanabiliniyor. Film için ise konsollarda film izlemeni önermem. Sana önereceğim western digital'in Hd film oynatıcısı. Harddiski WD ye bağlıyorsun. Wd yide hdmi ile lcd ye bağlıyorsun. Kendi kumandasıda var zaten. Toparlayacak olursak. 102 Ekran Sony Led TV+ Xbox360 Elite+ Western Digital ile tüm isteklerini karşılarsın. Unutmadan İstanbul Bilişimden alırsan tv yi 300-500 lira fark ediyor...