• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Oyun için mouse + mouse pad tavsiyesi

TahaEren

Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi mouse + mouse pad olmasını istiyorum. Bütçem 100 TL. Max 120 TL'ye çıkabilirim.

Başlıkta belirttiğim gibi mouse + mouse pad olmasını istiyorum. Bütçem 100 TL. Max 120 TL'ye çıkabilirim.
Everest sgm x-7 yada pro versiyonunu alabilirsin, sol click takılı kalıyor deniyor fakat 5 yıl kullandım sadece 1 kere takılma yaşadım (2,3 saniyelik) biraz büyük bir kötü yanı 800 1600 2400 olarak hassasiyet ayarları var (yeşil 800,kırmızı 1600 turuncu 2400)

Everest sgm x-7 yada pro versiyonunu alabilirsin, sol click takılı kalıyor deniyor fakat 5 yıl kullandım sadece 1 kere takılma yaşadım (2,3 saniyelik) biraz büyük bir kötü yanı 800 1600 2400 olarak hassasiyet ayarları var (yeşil 800,kırmızı 1600 turuncu 2400)
Evet o Mouse'yi bende gördüm ama tasarımını pek sevmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/xtrike-...-mouse-pad-p-HBV00000XCSOV?magaza=Teknopcsarf

Mouse'ın yanında mouse pad hediye etmeyen mouse markası mı var? :oops:

Bence çok pahalı bir şey almayın aynı işi görüyor ne de olsa ve oyun oynayabilmek için illa ışıklı olmasına gerekyok bence mousepad de gereksiz birşey masa dururken