Everest sgm x-7 yada pro versiyonunu alabilirsin, sol click takılı kalıyor deniyor fakat 5 yıl kullandım sadece 1 kere takılma yaşadım (2,3 saniyelik) biraz büyük bir kötü yanı 800 1600 2400 olarak hassasiyet ayarları var (yeşil 800,kırmızı 1600 turuncu 2400)Başlıkta belirttiğim gibi mouse + mouse pad olmasını istiyorum. Bütçem 100 TL. Max 120 TL'ye çıkabilirim.
Evet o Mouse'yi bende gördüm ama tasarımını pek sevmedim.Everest sgm x-7 yada pro versiyonunu alabilirsin, sol click takılı kalıyor deniyor fakat 5 yıl kullandım sadece 1 kere takılma yaşadım (2,3 saniyelik) biraz büyük bir kötü yanı 800 1600 2400 olarak hassasiyet ayarları var (yeşil 800,kırmızı 1600 turuncu 2400)
Var.Mouse'ın yanında mouse pad hediye etmeyen mouse markası mı var?![]()
Mousepad iyi oluyor.Bence çok pahalı bir şey almayın aynı işi görüyor ne de olsa ve oyun oynayabilmek için illa ışıklı olmasına gerekyok bence mousepad de gereksiz birşey masa dururken
Hiç oyun oymamışsınız galiba mause zemine tam oturmadığı için bilgisayar algılayamayabilir ama daha kötüsü mausenin alt kısmı çizilir.Benim hayatta gördüğüm en iyi mouse osd kendi masamdır
Hangi mouse'u kullanıyorsunuz?Benim hayatta gördüğüm en iyi mouse osd kendi masamdır
Çok ucuz arıyorsan Hadron g25 alabilirsin. fakat ilk günlerinde oyun oynama 1 gün boyunca mouse takıldı. mouse ömrü uzun (2 milyon tık) görünümü çok şıkEvet o Mouse'yi bende gördüm ama tasarımını pek sevmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu nasıldır?
Oyun oynamıyorumHiç oyun oymamışsınız galiba mause zemine tam oturmadığı için bilgisayar algılayamayabilir ama daha kötüsü mausenin alt kısmı çizilir.
Microsoftun mousesiHangi mouse'u kullanıyorsunuz?