Oyun engelleme

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar merhaba

Benim kardeşim hasta.. Bu sebeble 1:30 saatten fazla oynaması yasak. Ben yanında olduğum zaman aşmıyor saatini. Ama yanında olmadığımda aşıyor. Bana bir yardım edin de ben yanında yokken oyuna giremesin. Gamepad ile oynamak zorunda. Bu yüzden gamepadin okunmasını da engelleyebilirsek güzel olur :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
windows 7 de oyunlar kısmında , herhangi bir oyuna sağ tık--> oyunu gizle var ama... Bu kez sen yanında yokken hiç oyanayamaz.Program filesdan falan bulur mu bilemem. Geçmiş olsun ayrıca.

Reaksiyon puanı
2,148
Ne demek efsane :D
Ve geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir kardeşin inşallah.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Geçmiş olsun abi kardeşinin neyi var ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Tekrar Geçmiş olsun Allah acil şıfalar versin.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Geçmiş Olsun Efsane.Acil şifalar.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Teşekkürler..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Geçmiş olsun dostum, allah acil şifalar versin, epilepsi tedavisi ömür boyu sürebileceği gibi bazı kişilerde belli bir yaştan sonra sara nöbetleri ortadan kalkabilir.
Benim kız kuzenim sara hastasıydı, daha yaşım küçük 12 filan, sara hastası olduğunu bilmiyordum bize gelmişti yaz tatilinde yemek yerken bir anda gözlerini bir nokta sabitlendi hareketsiz sonra yere yığılmıştı ağzından köpük gelmişti o an için çok korkmuştum, daha çocuksun elinden yardım istemekten başka bişi gelmiyor, ama şükür olsunki ilaç tedavisi ile atlattı sayılır ama çok aşırı üzgün olduğunda nöbet arada tekrarlıyor yılda 1 kezde olsa. Allah tekrardan acil şifalar versin dostum, kardeşinizi hiç üzmemeye bakın..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Geçmiş olsun kardeşim, allah acil şifalar versin, epilepsi tedavisi ömür boyu sürebileceği gibi bazı kişilerde belli bir yaştan sonra sara nöbetleri ortadan kalkabilir.
Benim kız kuzenim sara hastasıydı, daha yaşım küçük 12 filan, sara hastası olduğunu bilmiyordum bize gelmişti yaz tatilinde yemek yerken bir anda gözlerini bir nokta sabitlendi hareketsiz sonra yere yığılmıştı ağzından köpük gelmişti o an için çok korkmuştum, daha çocuksun elinden yardım istemekten başka bişi gelmiyor, ama şükür olsunki ilaç tedavisi ile atlattı sayılır ama çok aşırı üzgün olduğunda nöbet arada tekrarlıyor yılda 1 kezde olsa. Allah tekrardan acil şifalar versin dostum, kardeşinizi hiç üzmemeye bakın..

Teşekkür ederim abi. Haklısın. Ama kardeşimde dediğin gibi köpük filan yok. Baş dönmesi, Göz kayması, Kusma filan :) Üzemiyoruz ki zaten. Bu yüzden 512'lik ekran kartı yanacak ya bir gün :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
geçmiş olsun oyunu tamamen sil bence hiç oynamasın tez zamanda iyileşir inşallah.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap::lol:arkadaşlar oyun skorda anahtar topla diye bir oyun var kardeşim o oyunu oynmaktan ders çalışmıyo rica etsem oyunu kladırırmısın