Overclock'un Dibine Vurmak

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Okul orda ama uzak bizim malikaneye :D 2 Otobüs Minibüs takılıyorum öyle :) Ev Eyüp - Alibeyköy - Güzeltepede :D Karışık :D

Maşallah maşallah hayır sizin orda okul yok mu onu anlamadım ya da bizim tuna'nın ne artısı var? :D[/QUOTE]
Tuna lisesi Anadolu Sağlık Meslek oldu bilgine :) :) Bende ilk mezunlarından olacağım Allah izin verirse :D [MENTION=313543]Fikirterzisi[/MENTION]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yüklediğin şeyin rom olduğuna emin misin ? :)

telefona önce recovery entegre edilmiş bir kernel yüklersin (ki çoğu kernelde vardır) recovery i açıp romu yüklersin (custom romlar zaten rootludur)
ben hep bu şekilde yapıyorum boşuna rootla uğraşıp amelelik yapmaya ne gerek var dimi :D

bu arada [MENTION=284022]Proton[/MENTION] inanki o telefonun işlemcisini 2500MHz yapsan bile 1500MHz teki performansla aynı olacaktır. (nerdeyse)
faydasından çok zararını görürsün :) çok ısınır ömrü kısalır filan... en güzeli 1500 ü geçme :)
ha madem overclock yapmayı seviyorsun o zaman kendi kernelini yap onun bunun yaptığı kernelleri yükleyip telefonum 2GHz filan deme :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
telefona önce recovery entegre edilmiş bir kernel yüklersin (ki çoğu kernelde vardır) recovery i açıp romu yüklersin (custom romlar zaten rootludur)
ben hep bu şekilde yapıyorum boşuna rootla uğraşıp amelelik yapmaya ne gerek var dimi :D

bu arada @Proton inanki o telefonun işlemcisini 2500MHz yapsan bile 1500MHz teki performansla aynı olacaktır. (nerdeyse)
faydasından çok zararını görürsün :) çok ısınır ömrü kısalır filan... en güzeli 1500 ü geçme :)
ha madem overclock yapmayı seviyorsun o zaman kendi kernelini yap onun bunun yaptığı kernelleri yükleyip telefonum 2GHz filan deme :D
1500 de 5800 puan 1900 de 6350 puan :D O kadarda aç gözlü değilim canım en fazla 1500 açarım zaten fazlasını sinirlenince yaparım :D
Telefonu yalan edecen kardeş yapma etme bak:D
Korkuyorum bende patlıcak diye hiç sorma :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İşte en iyi telefon benimkisi :) :D

Dediklerinizi anlasam :D ama yakacaksın aleti bir gün o olacak :D Ha bu arada en iyi telefon benimkisi :D :P haa bir de o ne yaratıcılık :D elbise askısından tripot. Üniversite hazırlığı dershane falan derken öğrenmeye vakit kalmıyor overcloku falan :(

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
oldu o zaman biz kalkalım :D
benim tel overclocksuz döver seninkini :P:cool:
Arc S i geride bırakıyorda işte en fazla o kadar :D Clioya 12 silindir motor taktım sanki :hammer: :blink:

Dediklerinizi anlasam :D ama yakacaksın aleti bir gün o olacak :D Ha bu arada en iyi telefon benimkisi :D :P haa bir de o ne yaratıcılık :D elbise askısından tripot. Üniversite hazırlığı dershane falan derken öğrenmeye vakit kalmıyor overcloku falan :(
Bende biliyorsun sağlık okuyorum :crying: :laugh: alan dersleri yakıyor beni 2-3 haftadır çok az giriyorum foruma :hammer:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bende biliyorsun sağlık okuyorum :crying: :laugh: alan dersleri yakıyor beni 2-3 haftadır çok az giriyorum foruma :hammer:
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] [MENTION=284022]Proton[/MENTION] merak etmeyin üniversiteyi kazanırsanız çok boş vaktiniz olacak :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
proton bu tür romları nerden buluyorsun özelden adres atsana bende nemalanıyım:D
buarada benim wondera yaptım 5445 çıktı :)
bu arada bence htc one v hakkında güzel bir blog veya internet sitesi açabilirsin çünkü çok ilgileniyorsun:)
ancak video da azcık konuş oğlum ısırmıcaz :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
@patientia @Proton merak etmeyin üniversiteyi kazanırsanız çok boş vaktiniz olacak :D
Hhahah :D İnşallah inşallah :D

proton bu tür romları nerden buluyorsun özelden adres atsana bende nemalanıyım:D
buarada benim wondera yaptım 5445 çıktı :)
bu arada bence htc one v hakkında güzel bir blog veya internet sitesi açabilirsin çünkü çok ilgileniyorsun:)
ancak video da azcık konuş oğlum ısırmıcaz :D
XDAdevelopersde birçok rom var senin teelfona uygun birçok rom gördüm :) Burda benm rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001186 :mrgreen: İyi seçmişim ama :D Hakkını verdi :D