• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Overclock'un Dibine Vurmak

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Okul orda ama uzak bizim malikaneye :D 2 Otobüs Minibüs takılıyorum öyle :) Ev Eyüp - Alibeyköy - Güzeltepede :D Karışık :D

Maşallah maşallah hayır sizin orda okul yok mu onu anlamadım ya da bizim tuna'nın ne artısı var? :D[/QUOTE]
Tuna lisesi Anadolu Sağlık Meslek oldu bilgine :) :) Bende ilk mezunlarından olacağım Allah izin verirse :D [MENTION=313543]Fikirterzisi[/MENTION]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yüklediğin şeyin rom olduğuna emin misin ? :)

telefona önce recovery entegre edilmiş bir kernel yüklersin (ki çoğu kernelde vardır) recovery i açıp romu yüklersin (custom romlar zaten rootludur)
ben hep bu şekilde yapıyorum boşuna rootla uğraşıp amelelik yapmaya ne gerek var dimi :D

bu arada [MENTION=284022]Proton[/MENTION] inanki o telefonun işlemcisini 2500MHz yapsan bile 1500MHz teki performansla aynı olacaktır. (nerdeyse)
faydasından çok zararını görürsün :) çok ısınır ömrü kısalır filan... en güzeli 1500 ü geçme :)
ha madem overclock yapmayı seviyorsun o zaman kendi kernelini yap onun bunun yaptığı kernelleri yükleyip telefonum 2GHz filan deme :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
telefona önce recovery entegre edilmiş bir kernel yüklersin (ki çoğu kernelde vardır) recovery i açıp romu yüklersin (custom romlar zaten rootludur)
ben hep bu şekilde yapıyorum boşuna rootla uğraşıp amelelik yapmaya ne gerek var dimi :D

bu arada @Proton inanki o telefonun işlemcisini 2500MHz yapsan bile 1500MHz teki performansla aynı olacaktır. (nerdeyse)
faydasından çok zararını görürsün :) çok ısınır ömrü kısalır filan... en güzeli 1500 ü geçme :)
ha madem overclock yapmayı seviyorsun o zaman kendi kernelini yap onun bunun yaptığı kernelleri yükleyip telefonum 2GHz filan deme :D
1500 de 5800 puan 1900 de 6350 puan :D O kadarda aç gözlü değilim canım en fazla 1500 açarım zaten fazlasını sinirlenince yaparım :D
Telefonu yalan edecen kardeş yapma etme bak:D
Korkuyorum bende patlıcak diye hiç sorma :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İşte en iyi telefon benimkisi :) :D

Dediklerinizi anlasam :D ama yakacaksın aleti bir gün o olacak :D Ha bu arada en iyi telefon benimkisi :D :P haa bir de o ne yaratıcılık :D elbise askısından tripot. Üniversite hazırlığı dershane falan derken öğrenmeye vakit kalmıyor overcloku falan :(

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
oldu o zaman biz kalkalım :D
benim tel overclocksuz döver seninkini :P:cool:
Arc S i geride bırakıyorda işte en fazla o kadar :D Clioya 12 silindir motor taktım sanki :hammer: :blink:

Dediklerinizi anlasam :D ama yakacaksın aleti bir gün o olacak :D Ha bu arada en iyi telefon benimkisi :D :P haa bir de o ne yaratıcılık :D elbise askısından tripot. Üniversite hazırlığı dershane falan derken öğrenmeye vakit kalmıyor overcloku falan :(
Bende biliyorsun sağlık okuyorum :crying: :laugh: alan dersleri yakıyor beni 2-3 haftadır çok az giriyorum foruma :hammer:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bende biliyorsun sağlık okuyorum :crying: :laugh: alan dersleri yakıyor beni 2-3 haftadır çok az giriyorum foruma :hammer:
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] [MENTION=284022]Proton[/MENTION] merak etmeyin üniversiteyi kazanırsanız çok boş vaktiniz olacak :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
proton bu tür romları nerden buluyorsun özelden adres atsana bende nemalanıyım:D
buarada benim wondera yaptım 5445 çıktı :)
bu arada bence htc one v hakkında güzel bir blog veya internet sitesi açabilirsin çünkü çok ilgileniyorsun:)
ancak video da azcık konuş oğlum ısırmıcaz :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
@patientia @Proton merak etmeyin üniversiteyi kazanırsanız çok boş vaktiniz olacak :D
Hhahah :D İnşallah inşallah :D

proton bu tür romları nerden buluyorsun özelden adres atsana bende nemalanıyım:D
buarada benim wondera yaptım 5445 çıktı :)
bu arada bence htc one v hakkında güzel bir blog veya internet sitesi açabilirsin çünkü çok ilgileniyorsun:)
ancak video da azcık konuş oğlum ısırmıcaz :D
XDAdevelopersde birçok rom var senin teelfona uygun birçok rom gördüm :) Burda benm rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001186 :mrgreen: İyi seçmişim ama :D Hakkını verdi :D