Overclock İle HTC One V Performansı

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ömrünü kısaltır derken bunların birde ömrümü var ?
Allah'ın kulunda ömür oluyor da kul yapısında mı ömür olmayacak. Var tabi daha fazla ısınır, ısındıkça da ömrü azalır.
uymaz her telefonun ayrı kerneli vardır. bu arada aynı sorun bende de oluştu :)
OC ile işlemci hızını 1.9 a çıkardım Antutu test yaparken telefon yeniden başlıyor :D
şuan 1.5 te kullanıyorum yetiyor :)
O işlemciyi 1.9a çıkarmak gerçekten iyi cesaret örneği olmuş:D Telefon açılmayabilirdi belki de.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Allah'ın kulunda ömür oluyor da kul yapısında mı ömür olmayacak. Var tabi daha fazla ısınır, ısındıkça da ömrü azalır.

O işlemciyi 1.9a çıkarmak gerçekten iyi cesaret örneği olmuş:D Telefon açılmayabilirdi belki de.

ama zaten bu kerneli OC yapanlar kaç defa test etmiştir :) yinede belli olmaz tabi :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
ama zaten bu kerneli OC yapanlar kaç defa test etmiştir :) yinede belli olmaz tabi :)
Onlar kerneli denerken belki işlemcinin en yüksek hızının neolduğunu göstermek için yapmıştır, yani diyelim işlemci 2 ghzye çıkıyor ve kernel sayesinde bu oluyor. Kerneli yapan kişi 2 ghzye çıktığını söyleyip milleti kendine çekebilir bence:)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Onlar kerneli denerken belki işlemcinin en yüksek hızının neolduğunu göstermek için yapmıştır, yani diyelim işlemci 2 ghzye çıkıyor ve kernel sayesinde bu oluyor. Kerneli yapan kişi 2 ghzye çıktığını söyleyip milleti kendine çekebilir bence:)
her önüme gelen kerneli yüklemiyorum zaten :) belli başlı kernelleri yüklüyorum sadece. ki onlarıda 1.9 da pek kullanmışlığım olmadı :)

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sevgili Proton bende de htc one v var. Çok kasmaya başladı 4.1.2 rom u nerden yükledin. cyanogenmod sitesinde one v ye uygun rom göremedim. Overlok işlemini romu yükledikten sonra mı yapıyoruz bir de.

Bi dakika sen hiç rom atmadınmı garantin gitmiş olması gerek :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sevgili Proton bende de htc one v var. Çok kasmaya başladı 4.1.2 rom u nerden yükledin. cyanogenmod sitesinde one v ye uygun rom göremedim. Overlok işlemini romu yükledikten sonra mı yapıyoruz bir de.
Aman ha bilmeden yapma :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001186 yarım saat önce telefonu 1800de unutmuşum elime alamadım kapatım koydum mermere :) Romu attığın zaman ayarlara performans diye bir yer gelir.Fazla uğraşmamak en iyisidir :)

semih767

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kolay gelsin arkadaşlar uzun zamandır htc one v için rom vs arıyorum çeşitli romlar denedim ama düzgün hızlı bir rom bulamadım birde şu çekirdek yükleme işini bi beceremedim. Bana kullandığınız sornsuz stabil çalışan bir rom tavsiye edebilirmisiniz birde şu karnel yükleme işi nasıl oluyor anlatım yapabilecek biri var mı acaba ?

semih767

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlayacaklarını sanmıyorum veya görmezden gelebilirler, sadece kernel yüklemiştim, teorik olarak garanti dışı şu an:D

selam kardeşim ben bu provision isimli romu yükledim fakat açılmadı bu kernelle ilgili bi durum mu acaba ? bu kernel yükleme işi nasıl oluyor rica etsem bana bi kaynak gösterebilirmisin ?

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
selam kardeşim ben bu provision isimli romu yükledim fakat açılmadı bu kernelle ilgili bi durum mu acaba ? bu kernel yükleme işi nasıl oluyor rica etsem bana bi kaynak gösterebilirmisin ?
Belki indirdiğiniz rom hasarlı inmiştir veya yüklemede sorun olmuştur, tekrar yükleyip deneyin.
Kernel dosyasını hafıza kartına atıp cwm kısmında yükleme yapılıyordu ama tam hatırlamıyorum.
Telefonun modelini yazıp kernel yükleme işlemine bakmak gerekiyor.
Yaklaşık 8 aydır rom yükleme işlemleriyle felan ilgilenmiyorum.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
teşekkür ederim bütün denemelerime rağmen birinci aşama root olayını çözemedim onun için bu işler kolaylaşana kadar bu hevesimden vazcayıyorum :)
Ezberledikten sonra kolay oluyor 1 arkadşa daha yaptım ben (kendim teamwiewer ile) :) İlkinden sonra rom atmak çocuk oyuncağı :)

semih767

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
proton arkadaşım bu linkte vermiş oldugun rom bende çalışmadı titaniym kiss çekirdek yüklü provision ekranınd takılı kalıyor ? neden olabilir acaba

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
proton arkadaşım bu linkte vermiş oldugun rom bende çalışmadı titaniym kiss çekirdek yüklü provision ekranınd takılı kalıyor ? neden olabilir acaba
Kardesim sen neden bilmeden yapiyorsun ki ilk boot.img flaslicaksin o zipli dosyanin icinde , sonra recoverye girip factory reset , wipe cache ,dvange>cacheli bisey daha vardi oyle kuracaksin romu

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya sizde hiç akıl yokmu ???? hiç overclok yapılırmı TELEFONUNUZUN BİLGİSAYARINIZIN ömrünü azaltır bunu her şekilde kanıtlarım size haa 1 bilgisayarı 1 sene kullancam dıyosanız tamam yapın 2.5 ghz neyinize yetmıo şaşkınlar ! işlemciyi resmen yakıpp duman edıyor . labtobun içini açıp bi chipsete baksanız heralde acırdınız :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
ya sizde hiç akıl yokmu ???? hiç overclok yapılırmı TELEFONUNUZUN BİLGİSAYARINIZIN ömrünü azaltır bunu her şekilde kanıtlarım size haa 1 bilgisayarı 1 sene kullancam dıyosanız tamam yapın 2.5 ghz neyinize yetmıo şaşkınlar ! işlemciyi resmen yakıpp duman edıyor . labtobun içini açıp bi chipsete baksanız heralde acırdınız :)
Oh oh telefon yanıcak yehu :) :) :) En fazla ne olabilir ki :)

ultra_aslan_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
https://www.facebook.com/HtcDestekTR arkadaşlar htc ile tüm yardımlarınızı bu sayfadan alabilirsiniz ben rom atmıştım tekrar orjinal haline geirmeme yardım ettiler her türlü sorunları yaparlar ayrıyetten goole playdeki paraı programları oyunları vs bedava veriyor full sürüm mesla asphalt 7 gta vice city gibi

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
https://www.facebook.com/HtcDestekTR arkadaşlar htc ile tüm yardımlarınızı bu sayfadan alabilirsiniz ben rom atmıştım tekrar orjinal haline geirmeme yardım ettiler her türlü sorunları yaparlar ayrıyetten goole playdeki paraı programları oyunları vs bedava veriyor full sürüm mesla asphalt 7 gta vice city gibi
O değilde orjinal haline getirdim telefonun o yavaşlığına alışamadım yav :)