Overclock İle HTC One V Performansı

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
benimkini satsam 3 tane seninkinden alır sonra o 3 telefona seninkini dövdürtürüm :D

böyle olgun bir cevap beklemezdim senden çok şaşırttın beni :D
Benim biraz heyecanli konustuguma bakma olgun birisiyim :D Ama sunu bilki sen telefoninu satarsan benimkinden 1 tane alabilirsin :D

:P
o değilde senin hiç SDN de offline olduğun oluyor mu? :D
Sirf bunun icin video cekecegimi soylemistim :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
noldu la niye surat astın? :) bu arada sohbeti sohbet konusunda yaparsak daha iyi olur :)
yok surat asmadım dedim hep gülen yüz yapıyorum birde başka bi sürat yapayım dedim ama tutmadı :D Bu arada sohbet etme isteğiniz benim için bir emirdir :P

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
yok surat asmadım dedim hep gülen yüz yapıyorum birde başka bi sürat yapayım dedim ama tutmadı :D Bu arada sohbet etme isteğiniz benim için bir emirdir :P
Burdan etseydinide yorum gelseydi :D Şaka biyana up up olsunda millet görsün oc ne işe yaradığını :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bi ben çözemedim ne işe yarıyor o?? :D
Oyunlardaki kasma azalıyor veyahut yok oluyor :D Most wantedda hala mikro takılmalar mevcut :D Desirem olsaydıda kasmadan oynasaydım (!) :D [MENTION=298883]oraycan[/MENTION]

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oyunlardaki kasma azalıyor veyahut yok oluyor :D Most wantedda hala mikro takılmalar mevcut :D Desirem olsaydıda kasmadan oynasaydım (!) :D @oraycan

most wanted denemedim ama aspalht 7de kasma yok :D dead trigger da 3-4 zombie üstüne çullandıgında 1 saniye duraksıyo o kadar ama ara ara yavaşlamalar oluyor.

rootlaman önce ise ara ara hızlı açılırda hızlı çalıştıgını göremezdim böyle çok memnunum :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
most wanted denemedim ama aspalht 7de kasma yok :D dead trigger da 3-4 zombie üstüne çullandıgında 1 saniye duraksıyo o kadar ama ara ara yavaşlamalar oluyor.

rootlaman önce ise ara ara hızlı açılırda hızlı çalıştıgını göremezdim böyle çok memnunum :D
Ben asphalt 7 hiç denemedim :D Dosya boyutu çok yüksek aslında most wantedda yüksek ama en azından dah güzel gerçekçi realyti nasıl yazılıyorsa :D

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
realty :D oyun çok oynamıyorum o yüzden 7 dolar vermem ama 1 dolara aspalhtı aldım denedim iyi bi sıkıntısı yok bütün oyunlar birbirinie benziyor sıkılıyorum artık daha black ops 2 yi bile indirmedim :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben bazı kernellerle 1.9 ghzye çıkartmıştım ama telefon işlemci testinde yeniden başlıyordu. 1.7de sıkıntısız kullanım oldu ama bu sefer de batarya tribe girdi:)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben bazı kernellerle 1.9 ghzye çıkartmıştım ama telefon işlemci testinde yeniden başlıyordu. 1.7de sıkıntısız kullanım oldu ama bu sefer de batarya tribe girdi:)

1,9 biraz sakıncalı bi frekans ama o kadar yapmaya gerek yok bence swap felan kurun o hissi verir zaten.

benim tel 800 mhz ben 1,2 de kullanıyorum swap yaptım şuan gayet memnunum

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
1,9 biraz sakıncalı bi frekans ama o kadar yapmaya gerek yok bence swap felan kurun o hissi verir zaten.

benim tel 800 mhz ben 1,2 de kullanıyorum swap yaptım şuan gayet memnunum

Zaten o hızlarda kullanmadım test için denedim antutuda felan, sonra işlemci zorlama testi yaptım stabil olmadı tabi:)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
realty :D oyun çok oynamıyorum o yüzden 7 dolar vermem ama 1 dolara aspalhtı aldım denedim iyi bi sıkıntısı yok bütün oyunlar birbirinie benziyor sıkılıyorum artık daha black ops 2 yi bile indirmedim :D
Apk apk apk :D

ne one v ymiş arkadaş yav :D
Senin one v dedigin one seri telefon :D

öyle deme alınacak şimdi :D [MENTION=298883]oraycan[/MENTION] dua et modlar buraya uğramıyor yoksa ceza yemiştin bin kere :D tamamı kalın yazmak yasakmış :)
ben bir numarayim :) :D

kıskandıgımdan söylüyorum güzel olmuş arkadaşı tebrik ediyorum ayrı mesele :D
Tesekkurler bana diyorsan )

İslemcinin yanma gibi bir ihtimali varmi yoksa linki at :D

Zaten o hızlarda kullanmadım test için denedim antutuda felan, sonra işlemci zorlama testi yaptım stabil olmadı tabi:)
Fazla zorlama oda bir can :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=284022]Proton[/MENTION]
İşlemciyi yakacağını sanmam ama sonuçta oc işlemi işlemcinin ömrünü kısaltır. Bricked kerneldi yanlış hatırlamıyorsam, benim telefon htc sensation xe, diğer htc modellerine uyar mı bilmiyorum.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
@Proton
İşlemciyi yakacağını sanmam ama sonuçta oc işlemi işlemcinin ömrünü kısaltır. Bricked kerneldi yanlış hatırlamıyorsam, benim telefon htc sensation xe, diğer htc modellerine uyar mı bilmiyorum.
Ömrünü kısaltır derken bunların birde ömrümü var ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@Proton

uymaz her telefonun ayrı kerneli vardır. bu arada aynı sorun bende de oluştu :)
OC ile işlemci hızını 1.9 a çıkardım Antutu test yaparken telefon yeniden başlıyor :D
şuan 1.5 te kullanıyorum yetiyor :)