Outlook ta gelen mailleri görememek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yer6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar ofis 2007 yüklü.win7 64 bit işletim sistemi var bilgisayarımda.

outlook dün normal çalışıyodu.fakat bugün gelen maillere tıkladığımda ""bu öğre kullanılamıyor.metin biçimlendirme komutu kullanılamaz.doğru yüklenmemiş olabilir.Microsoft ofis outlook u yeniden yükleyin" diye hata mesajı çıkıyo.yeni mail sekmesine tıklayıncada bu çıkıyo.nasıl çözebilirim.yardım edermisiniz.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yardım menüsünden Office Diagnostik çalıştırabilir misin? Türkçesi teşhis tanılama olabilir.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Hımmmm.hemen yapıp yazarım.ama trial version office 2010 yükledim.bakalım ne olucak.(yükledim.outlook 2007 çalıştı.kaldırdım.şimdi yine çalışmıyo.)

---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 14:56 ----------

ofis tanıla sihirbazı var.çalıştırdım.herşey tamamlandı falan yazıyo.ama bir tanesinde "tanılama,bilgisayarınızda yüklü çalışan ofis uygulamaları bulamadı" yazıyo :S

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bu sorunu bende gördüm.ama internet explorer 9 u yüklemeye çalıştığımda hata aldım.siteden inen versiyon benim kullandığım versiyondan daha eskiymiş.yüklemeye izin vermiyo.benim bilgisayarımda daha yeni sürüm varmış :S

tamamen explorerı siliyim dedim.program ekle kaldırda bulamadım.

yeni profil nasıl oluşturuluyor?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Denetim Masası>Posta>Profiller kısmına gelip yeni profil ekleyebilirsin.
Hesap adın aynı olacak şekilde ayarlama yapabilirsin.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
program ekle kaldırdan onar de office 201o nu

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Denetim Masası>Posta>Profiller kısmına gelip yeni profil ekleyebilirsin.
Hesap adın aynı olacak şekilde ayarlama yapabilirsin.

yok olmadı.çok sinir bozucu bir durum yaa.ofis 2007 yi tekrar yüklesem olurmu acaba?önceki maillerim kaybolmasın :S gerçi cdyi çalıştırıp onar dedim.düzelmedi.

internet explorerı sildim.aratınca artık bilgisayarda yüklü değil.ama yerine yenisini kuramıyorum :S

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Başlat menüsünde arama kutusuna "outlook.exe /safe " yazıp başlatabilirsen yavaş arama yapsada çalışıyormuş.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Başlat menüsünde arama kutusuna "outlook.exe /safe " yazıp başlatabilirsen yavaş arama yapsada çalışıyormuş.

çok sağol.işimi şimdilik görür bu.çalıştı.maillerimi okuyabiliyorum.mail atabiliyorum.

şimdi asıl problemi nasıl çözücem onu bulmam gerek.ayrıca explorer yüklenmiyo.sildim ama öyle kaldı.kullandığım explorer sürümü,yüklemek istediğimden daha güncelmiş.halbuki mikrosoftun sitesinden deniyorum yüklemeyi.off offfff

darkeagle37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
.pst dosyası bouzlmuş olabilir scanpst ile onarma yapabilirsin. Ofis klasörünün içinde oluyor ama bazen yeri değişebiliyor. Vereceğim adresi bir kontrol et bilgisayarında.
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12

Staunch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
office 2007 sp 1 var büyük ihtimalle pc de sp 2 yi yükle dene. oda olmazsa gönder al ayarlarına bak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum ben dun xat diye bir site açtım Outlook girdim onay için ama link var fakat linke tıklnmıyor yani linke tıkladığın sayfa açılır ya açılmıyor hiç bir şey olmyor bu sorunu bir çözebilir misiniz acil yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben outlook hesabi onceden tanimli olmayan bi facebok acmisdim sonra o face deki sildigim mesajlara erismem lazim simdi o face deki outlook hesabimi etkinlestirdim acaba o silmis oldugum mesajlar tekrar aktarilabilir mi yardimci olup bilgilendirirseniz sevinirim