Outlook problemi!?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar işletim sistemi winxp

Sorumsa; kaç tane outlook var program olarak? Ve hangisi daha kullanışlı,bana lazım olan şey hotmail adresimle outlook hesabı açıp mail(tek-çoğul) gönderdiğimde karşı tarafın mailimi aldığını açıp okuduğunu falan bana bildirmesi programın bunu nasıl ayarlarım? hotmail adresimle programda nasıl mailimi aktive edebilirim ?

Teşekkürler

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Outlook kulanabilirsiniz tabii ki ama size tavsiyem Firefox ile aynı ekipten çıkan Mozilla ThunderBird ü kullanmanız. Mail hesabı eklemek için otomatik ayarlamalar da mevcuttur. Hotmail Google Yahoo gibi bilinen mail servisleri için kullanıcı adı ve şifrenizi girerek Hesap ekleyebilmektesiniz.

Outlook pek kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. Kullanan arkadaşlar varsa eminim yardımcı olacaklardır.

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selamlar sorunuzu geç görüyorum ama umarım yardımcı olur.
Ben günde yüzlerce mail taradığım bir denizcilik firmasında çalışıyorum.
Açık söylemek gerekirse bedava olan Thunderbird gibi yazılımlar yalnızca babaları olan MS Outlook un taklitleri olmaya çalışıyorlar.
Ellerindeki kaynaklarla ötesine geçmeleri zaten düşünülemez.

Sorunun cevabına gelirsek, karar vermek için bilgisayarınızın donanımı önemli.
Şuan piyasada bulabileceğiniz Outlook versiyonları 2003 2007 2010 2013 tür.
2003 te mail index olayı olmadığından mailler arasında aradığınızı bulmak çokça zaman alır bu nedenle 2003 bir seçenek olmaktan çıkıyor.
Görselliğe önem veriyorsanız ve bilgisayarın donanımı da fena değilse ben size 2010 öneririm. Yeni nesil yazılımlar 2010 un görsel ara yüzüyle geleceğinden ileride sıkıntı da çekmezsiniz. 2007 de olabilir fakat bu programdaki menüler eski 2003teki gibi olduğundan bir sonraki versiyona geçerken sıkıntı yaşarsınız. Bu nedenle 2010 ile başlamak bence en mantıklısı. Ben şuan 2013 preview kullanıyorum ve çok memnunum.

Sonuç olarak 2010 bulup onu kullanmalısınız. Kullanım sırasında bir problemle karşılaşırsanız ban yazabilirisniz.