Outlast 2'Deki Outlast 1 Referansları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Outlast 2, yani serinin 2.oyununda 1.oyuna gönderme ve referanslar yapılmış ve bu yapılan gönderme ve referanslar tamamen dediğim gibi 1.oyundan alıntı yapılmış.

0:27 : 1.oyunda hastaneye ilk geldiğimizde sonradan üzerimize atlayan adamın söylediği şeyler.

1:34 : 1.oyundaki Miles'ın kusma sesi.

2:27 : 1.oyunda Walrider ile ilk karşılaştığımızda bir yerlerde duvarda yazan yazılar.

3:19 : Telefonla konuşurken dilimizi yalayan şey bir filme gönderme yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden mesaj gelmiyor? ?

Son düzenleme:

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Outlast 2, yani serinin 2.oyununda 1.oyuna gönderme ve referanslar yapılmış ve bu yapılan gönderme ve referanslar tamamen dediğim gibi 1.oyundan alıntı yapılmış.

0:27 : 1.oyunda hastaneye ilk geldiğimizde sonradan üzerimize atlayan adamın söylediği şeyler.

1:34 : 1.oyundaki Miles'ın kusma sesi.

2:27 : 1.oyunda Walrider ile ilk karşılaştığımızda bir yerlerde duvarda yazan yazılar.

3:19 : Telefonla konuşurken dilimizi yalayan şey bir filme gönderme yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden mesaj gelmiyor? ?
2 Seriyide Oynadım Ama 1 de biraz zor bitirdim oyunu .d

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
2 Seriyide Oynadım Ama 1 de biraz zor bitirdim oyunu .d
Peki bu referans konusunda düşünceniz nelerdir? , ilk önce aşağıda verdiğim dakikaları sıra sıra açıp izleyin referansı anlayacaksınız, onun hakkında da düşüncelerinizi anlatın.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Peki bu referans konusunda düşünceniz nelerdir? , ilk önce aşağıda verdiğim dakikaları sıra sıra açıp izleyin referansı anlayacaksınız, onun hakkında da düşüncelerinizi anlatın.
Bunların 2 seridede olduğunu ilk defa farkettim ben normalde temelli oyunu açıp başlayıp oynuyorum?