- Reaksiyon puanı
- 3,781
Sinirinden gülüyor.
Sinirinden gülüyor.
Görevden alınabilir, sizin genel başkanınız olay çıkarıyor ona lafın yok mu
Ahah. Cidden adayları bile yok. ?Aynen, depremzedelerle dalga geçip, bir de oy isteyeceksiniz. Ama zaten bir adayınız yok.
Kocaman sarayı var kaç odalı. Giydikleri kıyafetlerden tut saati takısı çantası ayakkabısı çorabına kadar dünyanın parası. Altından saray korumaları ayağının altında bütün iyi yiyecekler meyveler yanı başında. Vatandaş da fakirlikten kırılıyor. Etrafındakiler bol bol zengin paraları katlamışlar. Bir tane bakan demedi mi vatandaşın a.. koyacağız diye koydular demekki. Bunu diyen adamın vergi borcu sıfırlanıyor. Bu zenginlerin içinde.Ona ahlattaki Bla Bla saraylarının iman gücüyle yapıldığını söyle ?
Az buçukta 100 bin liralık maaşının katkısı var tabi hiç yok değil
Gaffaryavuz gibi o beni provokasyon etti konuyu açarken ne güzel üslupla açtımTartışma kültürün yok.
Üzülüyorum sizlere çok ümitleniyorsunuz. Millet saf değil. 6'lı masa kazanamayacak.
Genele söylüyorsun sandım, kusura bakma hocam.Gaffaryavuz gibi o beni provokasyon etti konuyu açarken ne güzel üslupla açtım
İşin kötü yanı Pakistan bile memurlarının 1 günlük, bakanların 1 aylık maaşını yolluyor. Bizde daha tık yok. Makam mevki sahibi olanların çok varlık içinde olması ve yardım yapmaması iyi değil. Özellikle de milletvekilleri.Kocaman sarayı var kaç odalı. Giydikleri kıyafetlerden tut saati takısı çantası ayakkabısı çorabına kadar dünyanın parası. Altından saray korumaları ayağının altında bütün iyi yiyecekler meyveler yanı başında. Vatandaş da fakirlikten kırılıyor. Etrafındakiler bol bol zengin paraları katlamışlar. Bir tane bakan demedi mi vatandaşın a.. koyacağız diye koydular demekki. Bunu diyen adamın vergi borcu sıfırlanıyor. Bu zenginlerin içinde.
Kocaman sarayı var kaç odalı. Giydikleri kıyafetlerden tut saati takısı çantası ayakkabısı çorabına kadar dünyanın parası. Altından saray korumaları ayağının altında bütün iyi yiyecekler meyveler yanı başında. Vatandaş da fakirlikten kırılıyor. Etrafındakiler bol bol zengin paraları katlamışlar. Bir tane bakan demedi mi vatandaşın a.. koyacağız diye koydular demekki. Bunu diyen adamın vergi borcu sıfırlanıyor. Bu zenginlerin içinde.
Sahi zamanda konuşma şimdi konuşma yarın konuşma, audiler çantalar pırlantalar ayakkabılar bir harika.
Tamam konuşmayalım.
Zira sandıkta konuşacaz ???
Kemal kılıçdaroğlunun twitter hesabına bakın. Hiç toz kondurmazsınız.o enson haber trol haber yandaş haberleri asparagas ve yanlı akp yandaşı ahaber türevi...
Atatürk'ün trilyonluk giydiği ettiği ürünler mi vardı bilmiyorsam gösterin.Bu söylediğin çok ucuz siyaset oluyor.
En basitinden Mustafa Kemal Atatürk'te Cumhurbaşkanıydı. Üleyi temsil eden birisi için kyafet muhabbeti yapmak kadar saçma ve alakasız bir şey olamaz. Veya korumasına laf etmek flan. Veya yediği içntiği üstünden konuşmak kadar saçma siyaset olamaz. Bu kadar da yapmayın kendinizi.
Neden toz kondursunlar ki Tayyip Erdoğan'a laf atmak varken. Aynen böyle devam etsinler, seçim yaklaşıyor. Adaysız girerler seçime de. Bizim için hava hoş.Kemal kılıçdaroğlunun twitter hesabına bakın. Hiç toz kondurmazsınız.
Erdoğan'ın reisin bir sözü vardı. Videolarını kaldırmışlar niyeyse reis halbuki hep doğruyu söyler. Eğer birgün zengin olmuşsam diye başlayan. Koskoca reisi cumhurun konuşması kaldırılmış yazıklar olsun!!Bu söylediğin çok ucuz siyaset oluyor.
En basitinden örnek vereyim ilk CUmhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'te bu dediklerini yapıyordu. Üleyi temsil eden birisi için kyafet muhabbeti yapmak kadar saçma ve alakasız bir şey olamaz. Veya korumasına laf etmek flan. Veya yediği içntiği üstünden konuşmak kadar saçma siyaset olamaz. Bu kadar da yapmayın kendinizi.
Atatürk'ün trilyonluk giydiği ettiği ürünler mi vardı bilmiyorsam gösterin.
Atatürk milletin malını kendi için harcamadı. Bütün herşeyini de millete bıraktı. Batıyı örnek aldığından kılık kıyafet devrimi yaptı. Halk modernleşsin diye bu zenginlik göstergesi değildir.Gerçekten yapma şöyle. Bilmeden konuşuyorsun.
Atatürk'ün özel terziler var zaten. Hemde bir iki tane değil 6 tane. Özel kumaşlar ile dikiyor elbiseleri. Bizzat Paris'e gidip eğitim alıp gelmiş kişiler tarafından. En ünlüsüde Levon usta. Özel kumaşlar getirip diyor smokinlerini veya takımlarını. Veya balo için elbiselerini.
Atatürk müzelerine gidersen çoğu zaman görürsün. Jilet gibidir kıyafetleri. Veya ANıtkabire gittiysen ATatürk'ün şahsi arabaları segilenir orada. ( zamanın en lüxs araçları 5.0 motorlu flan. )
Veya Atatürk'ün ölmeden önce beklediği bir YAT vardır bilirsin ! Filimlere bile konu olmuştur. Savarona bilirsin. O günün şartlarında en lüxs ve uzun yatlardan. Böyle liste uzar gider yapmayın şunu lütfen hoş olmuyor bu tarz konuşmalar.
Atatürk neden bütün davetleri saraylarda verirdi ! Veya ölene kadar neden Dolmabahçedeydi ! ( Hakkıdır Çünkü Cumhurbaşkanı adam ülkeyi temsil ediyor.)
Yediği içtiğide cabası. O zamanlar kimse sizin gibi çıkıp halk aç Atatürk neden yiyor içiyor demişmidir acaba !
Atatürk milletin malını kendi için harcamadı. Bütün herşeyini de millete bıraktı. Batıyı örnek aldığından kılık kıyafet devrimi yaptı. Halk modernleşsin diye bu zenginlik göstergesi değildir.
Kardeşim muhalefet çok iyi demiyorum. Ama yılların şeyi var aynını chp başa gelip yapsa gene konuşurum. Bir yerlere menfaatim çıkarım yok. Doğrusu neyse onu konuşurum. Ülkenin gidişatı iyi değil aksini söyleyen varsa art niyet ararım. Şu iki günlük dünyada çıkar menfaat mevki bekleyenlerin vay haline.Bu söylediğin tam doğru değil. CHP'ye bıraktıklarıda var.
Ayrıca tekrar söylüyorum yapma şöyle ucuz siyaset. Gerçekten hoş değil. Çünkü neyi neden savunduğunu veya eleştirdiğini bile bilmiyorsun.
Veya Yapacaksanda yap ne diyeyim daha sana. Yarın öbürgün kazara muhalefet kazanırsa söyle elbise giymesin çadırta otursun. Gelen devlet adanlarını bile ağırlamasınlar tarhana çorbası içerek ülkeyi yönetsinler. Türkiye temsil edilemiyecek kadar fakir bir ülke desinler soranlarada. Siz bundan anlıyorsunuz baksana. Off off şu ülkenin temel sorunu muhalefet gerçekten kaliteli muhalif bulmak çok ama çok zor...
Kardeşim muhalefet çok iyi demiyorum. Ama yılların şeyi var aynını chp başa gelip yapsa gene konuşurum. Bir yerlere menfaatim çıkarım yok. Doğrusu neyse onu konuşurum. Ülkenin gidişatı iyi değil aksini söyleyen varsa art niyet ararım. Şu iki günlük dünyada çıkar menfaat mevki bekleyenlerin vay haline.
Millet zor geçiniyor nasıl eleştirmeyim ? Kriz var zor durumdayız diyorlar ama olaya diğer açıdan da bakmalı. Mesela özel uçakları falan var onlar devletin ama onları da kendi şahsi şeyleri için kullanıyor. Bu da yasak. Sürekli yeni krizler oluyor. Rusya bastırdı bak Esed gene Esad oldu ee bu içerideki Suriyeliler ayaklanmaz mı iç karışıklık çıkarmazlar mı şimdi? Kimisi ışid mi ne olduğu bile belli değil ?Arkadaşım ekonomiyi eleştir yatırımları eleştir tutumu siyaseti eleştir.
Ama yok onu giymiş bunu yemiş şurda kalmış arabası varmış uçağı varmışa girmek sığ siyaset oluyor benim eleştirim ona. Dünyada Cumhurbaşkanı olup bunları yapmayan insan mı var. Olmadığını sizde biliyorsunuz ülke yönetiyorlar orada sizin hesabınız halen yediğinde içtiğinde.
Atatürk'ten beridir hangi Cumhurbaşkanı gelirse gelsin bu imkanlardan faydalanır ve bundan sonra gelende faydalanacaktır bu kadar basit.
Yoksa sen ekonomiyi eleştireceksen eleştir doları eleştir faizi eleştir mazot fiyatları eleştir tutan engelleyen yok ki. Ama her muhabbeti dönüp dolaşıp sarayı vara getirmeyin işte. Boşa sarıyor ondan sonra muhabbet.
Genele değil a koyum domuz gibi türlü türlü hakaretler etti, özkan bile bunu yapmıyor çok daha usturuplu konuşuyor.Genele söylüyorsun sandım, kusura bakma hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşin kötü yanı Pakistan bile memurlarının 1 günlük, bakanların 1 aylık maaşını yolluyor. Bizde daha tık yok. Makam mevki sahibi olanların çok varlık içinde olması ve yardım yapmaması iyi değil. Özellikle de milletvekilleri.
Şimdide provokasyoncu olduk. Ben sana çok sağlam cevap verdim hemenGaffaryavuz gibi o beni provokasyon etti konuyu açarken ne güzel üslupla açtım
Birilerinin cebini doldurmaya yarıyor.Ötv 1999 depremi ile yaraları sarmak için çıkarılmış bir vergiydi ama 2023 Maraş depremi ile hiçbir işe yaramadığı, yaramadığı yetmiyormuş gibi halkın alım gücünü sıfıra indiren bir vergi oldu.
Ötv afet yarası sarmayacaksa ne işe yarıyor?