Arkadaşlar bilgisayar attığım görsellerdeki gibi görünüyor. Farklı semboller var ve şifre girişi yapılamıyor. Oturum açma kısmında kaldı böyle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Denedim fakat güvenli mod kısmına da geçmiyor. Sadece oturum açma kısmı açılıyor o da bu şekilde.güvenli modda açmayı denediniz mi ?
Bu arada ilgin alakan için çok teşekkür ederim.Format atabiliriz hocam, cihazınızda kaç tane disk var ?
Deneyeyim dediğin gibi yazarım sonucu umarım düzelirNe demek, kısaca format atmayı anlatayım isterseniz internet üzerinden video izleyerek de yapabilirsiniz. İso olarak Microsoftun orjinal sitesinden format isosu indiriyorsunuz Windows sürümü size kalmış. Ondan sonra indirdiğiniz isoyu flash belleğe veya cd ye yazdırıyorsunuz (rufus vb programlar kullanmanız gerekiyor.). Yazdırdıktan sonra bilgisayarı kapatıp diski bilgisayara taktıktan sonra biosa girmek için bios tuşuna basıyorsunuz bir kaç kez f11-f10 değişik tuşlar olabilir internetten bilgisayar anakartınızı yazıp öğrenin. Ekranınızda aiyah bir pencerenin ortasında ekrana oranla küçük kare bir pencere olacak orada Flash belleğinizi seçeceksiniz klavyeden yön tuşlarınızı kullanarak. Bu sayede bilgisayarınızı flash belleğinizden rahatça açabileceksiniz. Açılan pencedere işletim sisteminizin kurulu olduğu diski biçimlendirdikten sonra yeniden bir işletim sistemi kuracaksınız.
Bakalım umarım beceririmformattan sonra düzelmemek gibi bir şansı yok hocam. temiz kurulumm yaparsınız birde mis gibi olur.
Yok ses falan gelmedi hocamSistem dosyaları bozulmuş muhtemelen, PC'yi kullanırken beep sesi geldi mi hiç?
Bunun tek çözümü format atmaktır.