Yardım Oturum açma ve klavye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayar attığım görsellerdeki gibi görünüyor. Farklı semboller var ve şifre girişi yapılamıyor. Oturum açma kısmında kaldı böyle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Ekli dosyalar

• IMG_20220908_033117_693.jpg
    IMG_20220908_033117_693.jpg
    272.5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20220909_002847_196.jpg
    IMG_20220909_002847_196.jpg
    144.7 KB · Görüntüleme: 50

talebesultan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
güvenli modda açmayı denediniz mi ?

• Beğen
Reactions: hk1

talebesultan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
Format atabiliriz hocam, cihazınızda kaç tane disk var ?

• Beğen

hk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum hiç anlamıyorum disk dediğin c d falan mı oluyor? Format atmak için de nasıl bir yol izlemem gerekiyor ve usb taktım denemek için okumadı aynı şekilde oturum açma kısmında duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format atabiliriz hocam, cihazınızda kaç tane disk var ?
Bu arada ilgin alakan için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

talebesultan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
Ne demek, kısaca format atmayı anlatayım isterseniz internet üzerinden video izleyerek de yapabilirsiniz. İso olarak Microsoftun orjinal sitesinden format isosu indiriyorsunuz Windows sürümü size kalmış. Ondan sonra indirdiğiniz isoyu flash belleğe veya cd ye yazdırıyorsunuz (rufus vb programlar kullanmanız gerekiyor.). Yazdırdıktan sonra bilgisayarı kapatıp diski bilgisayara taktıktan sonra biosa girmek için bios tuşuna basıyorsunuz bir kaç kez f11-f10 değişik tuşlar olabilir internetten bilgisayar anakartınızı yazıp öğrenin. Ekranınızda aiyah bir pencerenin ortasında ekrana oranla küçük kare bir pencere olacak orada Flash belleğinizi seçeceksiniz klavyeden yön tuşlarınızı kullanarak. Bu sayede bilgisayarınızı flash belleğinizden rahatça açabileceksiniz. Açılan pencedere işletim sisteminizin kurulu olduğu diski biçimlendirdikten sonra yeniden bir işletim sistemi kuracaksınız.

• Beğen

hk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ne demek, kısaca format atmayı anlatayım isterseniz internet üzerinden video izleyerek de yapabilirsiniz. İso olarak Microsoftun orjinal sitesinden format isosu indiriyorsunuz Windows sürümü size kalmış. Ondan sonra indirdiğiniz isoyu flash belleğe veya cd ye yazdırıyorsunuz (rufus vb programlar kullanmanız gerekiyor.). Yazdırdıktan sonra bilgisayarı kapatıp diski bilgisayara taktıktan sonra biosa girmek için bios tuşuna basıyorsunuz bir kaç kez f11-f10 değişik tuşlar olabilir internetten bilgisayar anakartınızı yazıp öğrenin. Ekranınızda aiyah bir pencerenin ortasında ekrana oranla küçük kare bir pencere olacak orada Flash belleğinizi seçeceksiniz klavyeden yön tuşlarınızı kullanarak. Bu sayede bilgisayarınızı flash belleğinizden rahatça açabileceksiniz. Açılan pencedere işletim sisteminizin kurulu olduğu diski biçimlendirdikten sonra yeniden bir işletim sistemi kuracaksınız.
Deneyeyim dediğin gibi yazarım sonucu umarım düzelir

talebesultan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
formattan sonra düzelmemek gibi bir şansı yok hocam. temiz kurulumm yaparsınız birde mis gibi olur.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Sistem dosyaları bozulmuş muhtemelen, PC'yi kullanırken beep sesi geldi mi geldiyse kaç tane geldi?

Bunun tek çözümü format atmaktır.

Son düzenleme:
  • Beğen

hk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1