Yardım Otomatik onarım hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shauma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shauma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir gün önce bilgisayarımdan oyun oynarken monitörüm karardı ve bunun üzerine bir şey olduğunu düşünüp bilgisayarımı kapatıp açtım. Otomatik onarım hatası aldım .Aynı zamanda otomatik onarım hatasının olduğu ekranın ve bios menüsünün görüntüsü belirli aralıklarla ya noktalı ya çizgili şekilde alışık olmadığıım bir biçimde ve sadece o ekranlarda var. Hiç bir türlü bilgisayarımın bana önerdiği ayarlarla bilgisayarımı düzeltemedim. İnternetten araştırdım ve genellikle fotmat atmanın ya da harddiski değiştirmenin düzeltiğini söylemişler, işletim sistemimin ssd'de yüklü olmasına rağmen farklı bir harddiske takıp denedim olmadı fotmat atmayı denedim olmadı işletim sistemini harddiske yüklemeyi denedim gene olmadı bilgisayarımın format sorasında kendisini kapatıp açmasının ardından bir süre siyah ekranda kalıp sonrasında da kapanıyor ve döngüye giriyor. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum bilgisayarcıya götürecek durumum yok yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

Shauma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hm kullandığın harddisk sıfır mıydı önceden başka bir bilgisayara takılmışmıydı
3 tane harddisk var elimde üçü de çalışıyordu bilgisayarda takılı olanı yeni getirdim(1tb) yedek olanı daha önce bilgisayarımda kullanıyorum(500gb) ayrıca da elimde bit tane daha var (250gb) yani bilgisayarda ssd ve harddisk takılıydı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunu buldum sorun ekran kartımda ekran kartım bozuk

Son düzenleme: