Eski hesap22
Profesör
Yav siz ne çeşit bir ruh hastasınız ? Konuyu nerelere getirmişsiniz taşıma kafesine koyduğun sürece taşımak serbest ayrıca hiç bir kuş yolculukta ses falan çıkarmaz stres içinde köşeye sinmiş şekilde beklerler yol boyunca.
Konu başlığını ilk mesjaı ve yukarıdaki tartışmayı bir okur musun ? Okuduysan böyle bir şey yaşamak için ruh hastası olmak gerektiğini anlamış olmalısın sanırım :/Yahu burda millete ruh hastası demek moda mı oldu ?
ÜşeniyorumKonu başlığını ilk mesjaı ve yukarıdaki tartışmayı bir okur musun ? Okuduysan böyle bir şey yaşamak için ruh hastası olmak gerektiğini anlamış olmalısın sanırım :/
Otobüse hayvan alınır mı? tıkla! tıkla ... et...Üşeniyorumbir ara bakayım
Devam edemeyecekler...Konuyu dağıtmadan (her konuda buna özen gösterin) birbirinize hakaret etmeden devam edin lütfen.
Aksi halde konu kilitlenecektir.
En son ne oldu bilmiyorum ben kuşumu kafeste kucağımda yolculuk etmiştim.Hayvanları bagaj'a koyuyorlar diye biliyorum.
Firmadan firmaya değişiklik gösterir fakat ben bir firma'da bagaj'a koymak şartıyla alınır diye okumuştum hangi firma olduğunu hatırlamıyorum.En son ne oldu bilmiyorum ben kuşumu kafeste kucağımda yolculuk etmiştim.
Firmalar genelde öyle ne yapıyor ne yazık kibagajda ölür havasızlık ve sıcaktan...