- Reaksiyon puanı
- 1,958
Otelde bellboy (bagaj taşıyıcısı) olmak için iş başvurusu yaptım, sizce iyi yapmışmıyım. Daha önce bu işi yapanlar bilgi verirse sevinirim.
Bana yaptıramazlar, adamın ağzına tükürürümsezonlarda her şeyi bellboy'lara yaptırmak isteyen uyanıklar olur.
Ben tövbe çektim. Hele mutfakta çalışmak. Evde mutfağa girince bile anksiyete geliyor artık.Turizm sektörü nankördür dikkat et.
5 yıldızlı otel bile olsa müşterilerin tüketemediği açık büfe yiyeceklerini yersin. Mutfağı düşünemiyorum bile. Garip bir sektör, Mesai saati diye bir şey kesinlikle yok...Ben tövbe çektim. Hele mutfakta çalışmak. Evde mutfağa girince bile anksiyete geliyor artık.,
Nasıl gitti hocam? Ben de Alanya'da bellboy olarak işe girmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Deneyimleriniz ne olmuştu?Hayırlısı olsun, az önce aradılar yarın 10:30'da gel dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
CV'yi doldururken ellerim titriyordu valla, ilk kez işe giriyorum
Maalesef kendisinden Maraş depreminden sonra haber alamadık, 6 ayı geçen konulara da yazmak yasaktır. Yeni konu açarak sorularınızı üyelere sorabilirsiniz.Nasıl gitti hocam? Ben de Alanya'da bellboy olarak işe girmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Deneyimleriniz ne olmuştu?