Otelde Bellboy Olarak Çalışmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,958
Otelde bellboy (bagaj taşıyıcısı) olmak için iş başvurusu yaptım, sizce iyi yapmışmıyım. Daha önce bu işi yapanlar bilgi verirse sevinirim.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,958
Henüz belli değil 1 saat önce CV doldurdum. Ama araştırdığıma göre asgari ücretten aşağı olmaz, en fazla da 3000-4000 TL arası (4-5 yıldızlı oteller için)

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,562
Resepsiyon'da çalıştım. En yakın arkadaşlarım bellboy'du yani :D Otelin yerine ve yoğunluğuna bağlı tamamen. Sağlam bahşişler alabilirsin, fiziksel olarak yorucu olabilir, bir de sakin sezonlarda her şeyi bellboy'lara yaptırmak isteyen uyanıklar olur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben tövbe çektim. Hele mutfakta çalışmak. Evde mutfağa girince bile anksiyete geliyor artık.,
5 yıldızlı otel bile olsa müşterilerin tüketemediği açık büfe yiyeceklerini yersin. Mutfağı düşünemiyorum bile. Garip bir sektör, Mesai saati diye bir şey kesinlikle yok...

Little Doge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hayırlısı olsun, az önce aradılar yarın 10:30'da gel dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

CV'yi doldururken ellerim titriyordu valla, ilk kez işe giriyorum
Nasıl gitti hocam? Ben de Alanya'da bellboy olarak işe girmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Deneyimleriniz ne olmuştu?

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Nasıl gitti hocam? Ben de Alanya'da bellboy olarak işe girmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Deneyimleriniz ne olmuştu?
Maalesef kendisinden Maraş depreminden sonra haber alamadık, 6 ayı geçen konulara da yazmak yasaktır. Yeni konu açarak sorularınızı üyelere sorabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...