- Reaksiyon puanı
- 129
an itibariyle çalışmıyorum benim işim var giremiyorum :S yok böyle bir şanslucifer dedi ki:Çok ciddi bi sorun yok ama haberi okuduğumda sevinmiştim ,öğrenciler filan hacklediler sandım
lokantamı bu bakım var kapalıyız hizmet veremiyen site çökmüştür arkadaş :#gokhans19 dedi ki:site çökmemiş bakım var heralde..
Çökmüş kelimesi olmamış.Site çökmemiş içeriği yenileniyor.Bunu anlatmak için gazetelere ilanmı vermemiz lazımemubaltaci dedi ki:lokantamı bu bakım var kapalıyız hizmet veremiyen site çökmüştür arkadaş :#gokhans19 dedi ki:site çökmemiş bakım var heralde..
ne yenilenmesi, lastik mi değiştiriyon arkadaş... sabah olacak çalışmıyo sayfa.. Karadeniz Teknik üniversitesinin sitesinede olmuştu böyle açılmıyodu, adamları arıyorum kardesim siteniz 3 gün boyunca çalışmyordu çökmüş dedim.adam çökmedi kardesim dedi.. ehh ne oldu ozaman dedim.. tüm trabzonda elektrikler kesikti ondan öyle oldu diyo. mauahah buda ona benziyor çökmedi içerik değiştiriyoruz zuahaha ;Dgokhans19 dedi ki:Çökmüş kelimesi olmamış.Site çökmemiş içeriği yenileniyor.Bunu anlatmak için gazetelere ilanmı vermemiz lazımemubaltaci dedi ki:lokantamı bu bakım var kapalıyız hizmet veremiyen site çökmüştür arkadaş :#gokhans19 dedi ki:site çökmemiş bakım var heralde..
işimiz var ya ondandır bu ÖSYM den ben genel olarak memnun değilim, askerdeyken ariyorum kadın çıkıyo efendim kpds sınav diyorum kadın ne sorsam bilmiyo. töbe töber ben anlatacam hatuna artık o derece düşünün ;Dgokhans19 dedi ki:Düzelir yakında..Ama ilk seferinde çökmemişti sonradan mefta olmuş
DaY_WalkeR_15 dedi ki:ösym dötümü ye
pek sevenide yokmuş haniWolker dedi ki:DaY_WalkeR_15 dedi ki:ösym dötümü ye
eheehhe ben diyecektim abi onu ehehe
ösym düzeldi SDN gittiJojoba dedi ki:şuan site düzeldi, haydi eller havaya
ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
hayatımı yedi bitirdi diyormuş :Remubaltaci dedi ki:ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
emubaltaci dedi ki:ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
başka bişey deme zatenJerusalem dedi ki:emubaltaci dedi ki:ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
2 yılımı desem!
saolisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
kopya çekme ;Dgokhans19 dedi ki:Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
emubaltaci dedi ki:kopya çekme ;Dgokhans19 dedi ki:Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
;Demubaltaci dedi ki:kopya çekme ;Dgokhans19 dedi ki:Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde