- Reaksiyon puanı
- 129
an itibariyle çalışmıyorum benim işim var giremiyorum :S yok böyle bir şanslucifer dedi ki:Çok ciddi bi sorun yok ama haberi okuduğumda sevinmiştim ,öğrenciler filan hacklediler sandım![]()
![]()
lokantamı bu bakım var kapalıyızgokhans19 dedi ki:site çökmemiş bakım var heralde..
Çökmüş kelimesi olmamış.Site çökmemiş içeriği yenileniyor.Bunu anlatmak için gazetelere ilanmı vermemiz lazımemubaltaci dedi ki:lokantamı bu bakım var kapalıyızgokhans19 dedi ki:site çökmemiş bakım var heralde..hizmet veremiyen site çökmüştür arkadaş :#
ne yenilenmesi, lastik mi değiştiriyon arkadaş... sabah olacak çalışmıyo sayfa.. Karadeniz Teknik üniversitesinin sitesinede olmuştu böyle açılmıyodu, adamları arıyorum kardesim siteniz 3 gün boyunca çalışmyordu çökmüş dedim.adam çökmedi kardesim dedi.. ehh ne oldu ozaman dedim.. tüm trabzonda elektrikler kesikti ondan öyle oldu diyo. mauahah buda ona benziyor çökmedi içerik değiştiriyoruz zuahaha ;Dgokhans19 dedi ki:Çökmüş kelimesi olmamış.Site çökmemiş içeriği yenileniyor.Bunu anlatmak için gazetelere ilanmı vermemiz lazımemubaltaci dedi ki:lokantamı bu bakım var kapalıyızgokhans19 dedi ki:site çökmemiş bakım var heralde..hizmet veremiyen site çökmüştür arkadaş :#
![]()
işimiz var ya ondandırgokhans19 dedi ki:Düzelir yakında..Ama ilk seferinde çökmemişti sonradan mefta olmuş![]()
![]()
DaY_WalkeR_15 dedi ki:ösym dötümü ye![]()
pek sevenide yokmuş haniWolker dedi ki:DaY_WalkeR_15 dedi ki:ösym dötümü ye![]()
eheehhe ben diyecektim abi onu ehehe![]()
ösym düzeldi SDN gittiJojoba dedi ki:şuan site düzeldi, haydi eller havaya![]()
ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
hayatımı yedi bitirdi diyormuş :Remubaltaci dedi ki:ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
emubaltaci dedi ki:ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
başka bişey deme zatenJerusalem dedi ki:emubaltaci dedi ki:ne aldı senden?Jerusalem dedi ki:ÖSYM, benden aldığını bana geri ver !
2 yılımı desem!
saolisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
kopya çekme ;Dgokhans19 dedi ki:Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
emubaltaci dedi ki:kopya çekme ;Dgokhans19 dedi ki:Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde
;Demubaltaci dedi ki:kopya çekme ;Dgokhans19 dedi ki:Allah razı olsunisa461 dedi ki:arkadaşlar ösym sayfası şu an kullanılabilir halde