• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Öss Sonuçları Açıklandı

bdco' Alıntı:
Ben 354 aldım seneye bi daha dersaneye de kaydolsum(Free) dualarınızı esirgemeyiniz
kardeş gerçekten aramızda en çok senin duaya ihitiyacın war nediim 354 ile bir yere giremedin helal olsun allah yardımcın olsun....

Benimki girememekten ziyade girmemek idealist bir insanımda(keriz) :D

o olguyu başarmak da bişi imkanım olsa ben de aynısı yapardım ama kaybedecek 1 yılım yoktu maalesef.

wbmstr' Alıntı:
bdco' Alıntı:
Ben 354 aldım seneye bi daha dersaneye de kaydolsum(Free) dualarınızı esirgemeyiniz
kardeş gerçekten aramızda en çok senin duaya ihitiyacın war nediim 354 ile bir yere giremedin helal olsun allah yardımcın olsun....

bende say2 puanım 300 oldugu halde tercih yapmadım. :D 354 u bırak 345 alsam babam araba alacaktı :D

ahmet347' Alıntı:
wbmstr' Alıntı:
bdco' Alıntı:

bende say2 puanım 300 oldugu halde tercih yapmadım. :D 354 u bırak 345 alsam babam araba alacaktı :D
adaşız istersen sana benim eski öss belgesinin sahtesini ayarlayayım arabayı kırışırız ;D :P

ahmet347' Alıntı:
wbmstr' Alıntı:
bdco' Alıntı:

babana söylesene bana alabilir arabayı sorun etmem :D

12 Temmuz tarihli konuyu tekrar yukarılara taşımayı başardınız ya sizleri tebrik ediyorum. o.O

yav yok evde internet yoktu o zaman şimdi benim mesajlara cevap verenlere bakıyorum güzel geldi cevap verdim hatta dünde yaptı aynı şeyi :D daha eski konularda görebilirsiniz :D

bdco' Alıntı:
yav yok evde internet yoktu o zaman şimdi benim mesajlara cevap verenlere bakıyorum güzel geldi cevap verdim hatta dünde yaptı aynı şeyi :D daha eski konularda görebilirsiniz :D
Aslında sen bayağı iyi almışın.