Ortaokul Tutanak

ErenBastug740

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Abilerim kardeşlerim, ben ortaokul 8.sınıfa gidiyorum. Dün okulda deneme sınavı olduk kopya çekmiş duruma düştüm bugün hoca tutanak yazdı eve gönderdi kağıtta bizim okulun adı müdürlüğüne yazıyor altında tarih var o tarihte deneme sınavında adı geçen benim adım yazıyor öğrenci arkadaşlarından kopya çekmiştir gereğinin yapılmasını arz ederim yazıyor altında sınıf hocasının adı ve imzası var kağıt şuan bende ailem görsün diye eve gönderdi yarın okula götürcem sizce işleme sokarlar mı ilk tutanağın eğer sokarlarsa ne olur ne yapacağımı bilmiyorum ilgilenir misiniz?

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Abilerim kardeşlerim, ben ortaokul 8.sınıfa gidiyorum. Dün okulda deneme sınavı olduk kopya çekmiş duruma düştüm bugün hoca tutanak yazdı eve gönderdi kağıtta bizim okulun adı müdürlüğüne yazıyor altında tarih var o tarihte deneme sınavında adı geçen benim adım yazıyor öğrenci arkadaşlarından kopya çekmiştir gereğinin yapılmasını arz ederim yazıyor altında sınıf hocasının adı ve imzası var kağıt şuan bende ailem görsün diye eve gönderdi yarın okula götürcem sizce işleme sokarlar mı ilk tutanağın eğer sokarlarsa ne olur ne yapacağımı bilmiyorum ilgilenir misiniz?
hiçbir şey olmaz merak etme:)

ErenBastug740

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hem gerçek niyetle bir tutanak yazsa tutanağı sana verip eve mi gönderir?
hoca seni biraz korkutmuş anlaşılan:)
Bilmiyom ki abi umarım öyledir tek ben deil 2 kişi daha var benle birlikte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göz dağı vermek için hepsi. Her kopya çekene tutanak tutsalardı şimdi ne doktor kalırdı ne mühendis.
Teşekkürler abi inşallah öyledir bişey olmaz

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Ortaokul dönemlerimde yediğim naneler yüzünden bırak tutanağı sözleşme imzaladığım bile oldu. En az 5-6 tutanağım vardı, 2 den fazla sözleşmem vardı. Bayağı haylaz bir çocuktum, rahat duramazdım. Ancak merak etme, ortaokul da öğretmenlerle konuşmasını bildiğin sürece arkanı sağlama alırsın.

Not: Tutanak sözleşmeden bin kat daha iyidir, sözleşme imzaladığın zaman bir şey daha yaparsan okuldan atılıyorsun.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
3 tutanak 1 sözleşme gücündedir.
Yeni yönetmeliğe göre disiplin kuruluna geder ve oradan çıkan sonuca göre işlem yapılır.
(Özel eğitime tabi kaynaştırma öğrencileri hariç)

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
ben 6. sınıfta arkadaşımın kulak zarına kadar süpürgenin o ince sopası var ya onu sokmuştum yanlışlıkla sonra disiplin :)

ErenBastug740

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5