Ortaköy Sandra's İstanbul da kahvaltı

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
[h=1]Ortaköy Sandra's İstanbul'un Boğaz manzaralı bahçesinde, peynir ve reçel çeşitleri, ızgara sucuk, dana jambon, portakal suyu ve sınırsız çay veya kahve eşliğinde gurme kahvaltı.[/h]
  • Sandra's İstanbul'un gurme kahvaltı menüsü; Peynir çeşitleri; Klasik ezine peyniri, eski kaşar, dil peyniri, İzmir tulum peyniri, mihaliç peyniri, Zeytin çeşitleri; Siyah ve yeşil zeytin, Et çeşitleri; Dana jambon, ızgara sucuk, Yumurta çeşitleri; Haşlanmış yumurta, Tatlı çeşitleri; Bal, kaymak, reçel çeşitleri,, tahin-pekmez, Nutella, Sebzeler; domates, salatalık, roka, Taze sıkılmış meyve suları; Portakal suyu ile limitsiz çay veya kahveden oluşuyor.
  • Dünyanın en etkileyici manzaralarından biri İstanbul Boğazı'nı seyrederek kahvaltı edip, güne unutulmaz bir başlangıç yapacaksınız.
  • Sandra's İstanbul'un gurme kahvaltısından haftanın dilediğiniz gününde yararlanabilirsiniz. Böylece ister iş gününe başlamadan keyifli bir mola verebilir, isterseniz haftanın bütün yorgunluğunu Sandra's İstanbul'un huzurlu bahçesinde atabilirsiniz.
sandrasana3236_450-300.jpg

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce grupanya dan aldığım 2 kişilik kahvaltı var.İşlerim dolayısıyla gidemedim.14 ağustos son gün.Eğer gitme imkanı olan varsa fırsat kodunu gönderebilirim.

http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/ortakoy-sandras-istanbul-kahvalti

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
bende alabilirim çokta dua ederim :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İkiniz beraber gidin [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] [MENTION=70878]preferst[/MENTION]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Furkan preferst yerine bi bayan olsa düşünebilirdim:D

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
almak isteyen arkadaşlar ücret 20*2=40 TL bana özelden ulaşarak irtibat kurabiliriz.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
ahaha [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] ben hakkımdan feragat ediyorum sana da kız konusunda başarılar diliyorum :biggrin: