Orta seviyeli ekran kartı

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ekran kartı almayı planlıyorum. Alma amacım oyun oynamak. Size soracağım ben öyle beni habire ultra da oynatsın 60 fps versin gibi bir derdim yok. En ucuz olan ve şu andaki oyunları ultra - high oynatacak ileriki zamanlarda çıkan oyunları medium- low oynatasada olur yani benim derdim oyunu oynayabilmek akıcı olması kâfi. Sizce bunun için en ekonomik ekran kartı hangisidir

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ekran kartı almayı planlıyorum. Alma amacım oyun oynamak. Size soracağım ben öyle beni habire ultra da oynatsın 60 fps versin gibi bir derdim yok. En ucuz olan ve şu andaki oyunları ultra - high oynatacak ileriki zamanlarda çıkan oyunları medium- low oynatasada olur yani benim derdim oyunu oynayabilmek akıcı olması kâfi. Sizce bunun için en ekonomik ekran kartı hangisidir
Bütçeyi belirtmemişsiniz ama sanırım en uygun GTX 750 Tİ olur. Battlefield 4 gibi oyunlarda ultrada 40-50 fps alırsın :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ilk olarak butceni belirt, ikinci olaraksa yeni cikacak oyunlar dx 12 isteyecegi icin mecburen yeni seri ekran kartlarini almak durumunda kaliyorsun, bu da biraz yukseltiyor ucreti.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ilk olarak butceni belirt, ikinci olaraksa yeni cikacak oyunlar dx 12 isteyecegi icin mecburen yeni seri ekran kartlarini almak durumunda kaliyorsun, bu da biraz yukseltiyor ucreti.

Bence desteği tek dx12 ye verip dx11 sahibi oyuncuları göz ardı edemezler. Yani uzuuun süre yeterli olacaktır bu kart. Tabi bu benim düşüncem :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bence desteği tek dx12 ye verip dx11 sahibi oyuncuları göz ardı edemezler. Yani uzuuun süre yeterli olacaktır bu kart. Tabi bu benim düşüncem :D

Nvidia zaten directx 11 destekleyen butun kartlara directx 12 destegi verecek driverlar ile. Sorun yok senin onerdigin kartta. Ama bakalim arkadasimizin butcesi almaya yetecek mi, butcesine gore bi tavsiye yapariz

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben sistem toplamayı düşünüyorumda işlemci amd 6300 alırsam hangi anakart ve ekran kartını almalıyım bu 3 üne toplam bütçem 1200tl