Orjinal windows 7 ultimate 64 bit türkçe

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel soru, Pcyi ilk aldığımda w8di, kaldırıp 2 yıl Ubuntu kullandım, özel bir sebebi yok aslında fakat bana genelde w7 öneriyorlardı, aklıma esti ve oyun için yüklemiş bulundum.

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce by Daz'ın yükleyicisini kullanıp yeniden başlattım, etkinleştirdi. Bir öncesinde telefon üzerinden etkinleştirmeyi denedim fakat başarısız olduğunu söyledi, müşteri hizm. yönlendirince de kapadım telefonu.

Sorum şu; Bu yükleyicinin bana bir zararı dokunur mu, bir arka kapı açıp açmadığını nasıl öğrenirim ? Daha açığı, bazı virüs türleri ya da adı herneise hiç anlaşılmayacak düzeyde olabiliyor, nasıl teşhis edip yok edebilirim..

- Programlama bilgim hiç yok maalesef ._.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Az önce by Daz'ın yükleyicisini kullanıp yeniden başlattım, etkinleştirdi. Bir öncesinde telefon üzerinden etkinleştirmeyi denedim fakat başarısız olduğunu söyledi, müşteri hizm. yönlendirince de kapadım telefonu.

Sorum şu; Bu yükleyicinin bana bir zararı dokunur mu, bir arka kapı açıp açmadığını nasıl öğrenirim ? Daha açığı, bazı virüs türleri ya da adı herneise hiç anlaşılmayacak düzeyde olabiliyor, nasıl teşhis edip yok edebilirim..

- Programlama bilgim hiç yok maalesef ._.
ya ne virüsü kardeşim işte al kullan virüs olsa ben bu loaderı 2009dan belli kullanıyorum bişe olsa ben anlardım herhalde değil mi

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bunumu yüklesem

Yoksa bunumu

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence kampanyaya girdiği zaman alınmalı Çünkü windows işletim sistemleri el yakıyor