canberk sagnak
Profesör
memnun olan pek duymadım ama sizlere soruyum dedim
iphone x için ama 60 tl lik bi kılıfa göre 120 tl farka değecek kadar kalitesi varmıhangi model olduğu önemli; iphone x haricinde diğer modeller için o kadar para vermeye değmez.
Tahmini Teslimat Zamanı değecek kadar fark vardır yaniBir telefon markasına en iyi aksesuarı üreten yine o telefon markasının kendisidir. Çünkü o kılıfı tasarlayan kişilerle telefonu tasarlayan kişiler aynı. En ince santimine kadar herşey istediğin gibi oluyor. Şurası da acaba şöyle olsaymış aa bak burda bi hata buldum bu kılıfın şurası niye yamuk duruyor demiyorsun. Fiyatları aslında pahalı değil Türkiyede pahalı.
silver a ne renk önerirsinBir telefon markasına en iyi aksesuarı üreten yine o telefon markasının kendisidir. Çünkü o kılıfı tasarlayan kişilerle telefonu tasarlayan kişiler aynı. En ince santimine kadar herşey istediğin gibi oluyor. Şurası da acaba şöyle olsaymış aa bak burda bi hata buldum bu kılıfın şurası niye yamuk duruyor demiyorsun. Fiyatları aslında pahalı değil Türkiyede pahalı.
onlar iphone x için yokSilver'a en yakın renklerden birini alırdım onlarda gönderdiğin siteye göre isimleri:
Stone, Pebble, Lavender
Mantıklı değil onlar aşırı pahalı ve gereksiz
iPhone X'e o kadar para verip de 20TL'lik kılıf takarsak da çok ironi duruyor hocam![]()
Bazı yerlerde 100-200 TL'ye falan kılıf satıyorlar onlardan da bahsediyorsunuz zannettim
Şu an kullandığım kılıfı arkadaş ile paylaştım memnun olduğum için, alır almaz bilemiyorum ama ben memnunum ve içim acımıyor o parayı verdiğim için![]()
senin verdiğin paraya daha iyi kılıflar vardı hemde daha sağlam dahada şık![]()
Hayırlı Olsun diyelim iyi günlerde kullanın
hangileri meselasenin verdiğin paraya daha iyi kılıflar vardı hemde daha sağlam dahada şık![]()
öncelikle hayırlı olsun ne renk aldınız ben tarçınlı turuncu slikon ve siyah deri almaya karar verdimSağlık olsun hocam, memnun kalmasaydım denerdim tavsiyenizi![]()
hangileri mesela
---- Mesajlar birleştirildi ----
öncelikle hayırlı olsun ne renk aldınız ben tarçınlı turuncu slikon ve siyah deri almaya karar verdim
Teşekkürler, siyahı tercih ettim hocam.
telefon silver mı space mi ekran koruyucu nedir
SIVI YANİSpace hocam, Nano ekran koruyucu var.
SIVI YANİ
güvenebiliyomusun bana korumaz ve ekranada zamanla zarar verir gibi geliyor sendeli spigen mi diamond protect miEvet hocam.
renk nedir derimiBenim var gayet memnunum