orjinal apple slikon almak mantıklımı

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
hangi model olduğu önemli; iphone x haricinde diğer modeller için o kadar para vermeye değmez.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Bir telefon markasına en iyi aksesuarı üreten yine o telefon markasının kendisidir. Çünkü o kılıfı tasarlayan kişilerle telefonu tasarlayan kişiler aynı. En ince santimine kadar herşey istediğin gibi oluyor. Şurası da acaba şöyle olsaymış aa bak burda bi hata buldum bu kılıfın şurası niye yamuk duruyor demiyorsun. Fiyatları aslında pahalı değil Türkiyede pahalı.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bir telefon markasına en iyi aksesuarı üreten yine o telefon markasının kendisidir. Çünkü o kılıfı tasarlayan kişilerle telefonu tasarlayan kişiler aynı. En ince santimine kadar herşey istediğin gibi oluyor. Şurası da acaba şöyle olsaymış aa bak burda bi hata buldum bu kılıfın şurası niye yamuk duruyor demiyorsun. Fiyatları aslında pahalı değil Türkiyede pahalı.
Tahmini Teslimat Zamanı değecek kadar fark vardır yani

---- Mesajlar birleştirildi ----

silver a ne renk önerirsin

Son düzenleme:

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Silver'a en yakın renklerden birini alırdım onlarda gönderdiğin siteye göre isimleri:

Stone, Pebble, Lavender

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Mantıklı değil onlar aşırı pahalı ve gereksiz

kadirkorkunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bazı yerlerde 100-200 TL'ye falan kılıf satıyorlar onlardan da bahsediyorsunuz zannettim

Şu an kullandığım kılıfı arkadaş ile paylaştım memnun olduğum için, alır almaz bilemiyorum ama ben memnunum ve içim acımıyor o parayı verdiğim için :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Şu an kullandığım kılıfı arkadaş ile paylaştım memnun olduğum için, alır almaz bilemiyorum ama ben memnunum ve içim acımıyor o parayı verdiğim için :)

senin verdiğin paraya daha iyi kılıflar vardı hemde daha sağlam dahada şık :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hayırlı Olsun diyelim iyi günlerde kullanın

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Son düzenleme:

muskecan

mustafakemalcan.com
Reaksiyon puanı
10
Çok mantıklı değil bence Apple'ın kılıflarını satın almak. Spigen, çok daha premium ve iyi koruyor. Estetik olarak da elbet birisini beğenirsin, sadece renk farkı yok :)