Orijinal Parfüm Tavsiyeleri / Parfüm Sorularına Cevaplar

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Açıktan satın al boşver öğrenciliğin gözü kör olsun :D
Açıktan alırım da o sıkıntı değil. Normalde gider lacoste derim. Armani code derim çıkarır verir. Bunda sexy men dersem sıkıntı :D

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Açıktan alırım da o sıkıntı değil. Normalde gider lacoste derim. Armani code derim çıkarır verir. Bunda sexy men dersem sıkıntı :D
Eee şey evet sanırsam öyle:D altı üstü parfüm utanmana gerek yok:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Eee şey evet sanırsam öyle:D altı üstü parfüm utanmana gerek yok:D
Aldığım yerdeki çalışanlar bayan ve sürekli armani code ve lacoste kullandığımı biliyorlar. Değişirsem üzülürler :D

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Övülecek kadar var ama kokusu. :)

Sen de ucuz kullanmıyorsun hiç. bir de 212'ye pahalı demişsin. [emoji14]
Ucuz'a aldım ama ben 170 lira bişeydi. Gaza gelip aldım. Almayın kokusu kalıcı değil gibi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aldığım yerdeki çalışanlar bayan ve sürekli armani code ve lacoste kullandığımı biliyorlar. Değişirsem üzülürler :D
sexy men diyemiyorsan fotoğrafını göster. [emoji14] 212 VIP diyebilirsin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu konu nasıl bunca zaman tozlu rafta durmuş böyle. Millet konunun hortlamasını bekliyormuş sanki. :))

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Ankara beysukent karakolunda askerliğim zamanında evleri soyup sonrada eve ait arabayı çalan bve bu şekilde 5 evi soyan hırsızı yakalamıştık. Bu hırsızın üzerinden bir tüp çıktı. Bu tüpte aprfüm vardı parfümü sürdüm oda ne çıkmıyor ne kadar duş alsamda çıkaramadım. Parfümeriye gittim ve şişeyi gösterdim ve adının angel olduğunu ve bunun çok değerli olduğunu söyledi. Hırsız şişeyi buz dolabından aldığını söylemişti. O kokudan birdaha bulamadım bilen varmı? :)

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Ankara beysukent karakolunda askerliğim zamanında evleri soyup sonrada eve ait arabayı çalan bve bu şekilde 5 evi soyan hırsızı yakalamıştık. Bu hırsızın üzerinden bir tüp çıktı. Bu tüpte aprfüm vardı parfümü sürdüm oda ne çıkmıyor ne kadar duş alsamda çıkaramadım. Parfümeriye gittim ve şişeyi gösterdim ve adının angel olduğunu ve bunun çok değerli olduğunu söyledi. Hırsız şişeyi buz dolabından aldığını söylemişti. O kokudan birdaha bulamadım bilen varmı? :)
:D Mission İmpossible :D

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Hocam deorant tamam bide 212 vip'i edindim :D