EsBer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 272
212 sexy men diye biliyorumŞu 212 vip'i çok merak ettim. Acaba adı nedir ? Yani dp'ye falan söylesem bulamazlar mı ?
212 sexy men diye biliyorumŞu 212 vip'i çok merak ettim. Acaba adı nedir ? Yani dp'ye falan söylesem bulamazlar mı ?
Ben önceden Armani Code kullanıyodum. 53 euro verip bursu bitirmiştimhafif kokusu var, güzelliği görecelidir. Ben beğeniyorum ama seni bilemem.
Carolina Herrera 212 Men Edt 100 Ml Erkek Parfümü Fiyatı Bu değil mi?Şu 212 vip'i çok merak ettim. Acaba adı nedir ? Yani dp'ye falan söylesem bulamazlar mı ?
Buldum evet ancak ben bir maaşımı buna yatırmam lazım212 sexy men diye biliyorum
Onun farklı varyantı.
Açıktan satın al boşver öğrenciliğin gözü kör olsunBuldum evet ancak ben bir maaşımı buna yatırmam lazım
Carolina Herrera 212 VIP Edt 100 Ml Erkek Parfümü FiyatıŞu 212 vip'i çok merak ettim. Acaba adı nedir ? Yani dp'ye falan söylesem bulamazlar mı ?
Açıktan alırım da o sıkıntı değil. Normalde gider lacoste derim. Armani code derim çıkarır verir. Bunda sexy men dersem sıkıntıAçıktan satın al boşver öğrenciliğin gözü kör olsun
Evet buldum. Kullanan her kişi bayağı övmüş. Ama açık olanını almam lazım.
Eee şey evet sanırsam öyle altı üstü parfüm utanmana gerek yokAçıktan alırım da o sıkıntı değil. Normalde gider lacoste derim. Armani code derim çıkarır verir. Bunda sexy men dersem sıkıntı
Övülecek kadar var ama kokusu.Evet buldum. Kullanan her kişi bayağı övmüş. Ama açık olanını almam lazım.
Sen de ucuz kullanmıyorsun hiç. bir de 212'ye pahalı demişsin. [emoji14]Armani Code Edt 200 Ml Erkek Parfümü Fiyatı - Taksit Seçenekleri Buda şuan kullandığım.
Kullandığın bu birde öğrenciyim diyorsun öğrenci olmasan neler olacakmışArmani Code Edt 200 Ml Erkek Parfümü Fiyatı - Taksit Seçenekleri Buda şuan kullandığım.
Aldığım yerdeki çalışanlar bayan ve sürekli armani code ve lacoste kullandığımı biliyorlar. Değişirsem üzülürlerEee şey evet sanırsam öyle altı üstü parfüm utanmana gerek yok
Hocam bunu tamamen yanlışlıkla aldım gaza gelip. Tavsiye etmem.Kullandığın bu birde öğrenciyim diyorsun öğrenci olmasan neler olacakmış
Bi öğrenciye göre bayağı ucuzmuşArmani Code Edt 200 Ml Erkek Parfümü Fiyatı - Taksit Seçenekleri Buda şuan kullandığım.
Ucuz'a aldım ama ben 170 lira bişeydi. Gaza gelip aldım. Almayın kokusu kalıcı değil gibi.Övülecek kadar var ama kokusu.
Sen de ucuz kullanmıyorsun hiç. bir de 212'ye pahalı demişsin. [emoji14]
Yazın öğrenci değildimBi öğrenciye göre bayağı ucuzmuş
sexy men diyemiyorsan fotoğrafını göster. [emoji14] 212 VIP diyebilirsin.Aldığım yerdeki çalışanlar bayan ve sürekli armani code ve lacoste kullandığımı biliyorlar. Değişirsem üzülürler
Aldığım yerdeki çalışanlar bayan ve sürekli armani code ve lacoste kullandığımı biliyorlar. Değişirsem üzülürler
Bir kere çalışmışlığım var 2 Gün dayanabildim.Parfümerilerde erkek çalıştığını görmedim en azından Türkiyede.
Neyse ayın 6'sı gelsinde bi . İnşAllah vardır. Yoksa Ağustos gibi orjinalini almayı düşünürüm.sexy men diyemiyorsan fotoğrafını göster. [emoji14] 212 VIP diyebilirsin.
Mission İmpossibleAnkara beysukent karakolunda askerliğim zamanında evleri soyup sonrada eve ait arabayı çalan bve bu şekilde 5 evi soyan hırsızı yakalamıştık. Bu hırsızın üzerinden bir tüp çıktı. Bu tüpte aprfüm vardı parfümü sürdüm oda ne çıkmıyor ne kadar duş alsamda çıkaramadım. Parfümeriye gittim ve şişeyi gösterdim ve adının angel olduğunu ve bunun çok değerli olduğunu söyledi. Hırsız şişeyi buz dolabından aldığını söylemişti. O kokudan birdaha bulamadım bilen varmı?
Hocam deorant tamam bide 212 vip'i edindimAnkara beysukent karakolunda askerliğim zamanında evleri soyup sonrada eve ait arabayı çalan bve bu şekilde 5 evi soyan hırsızı yakalamıştık. Bu hırsızın üzerinden bir tüp çıktı. Bu tüpte aprfüm vardı parfümü sürdüm oda ne çıkmıyor ne kadar duş alsamda çıkaramadım. Parfümeriye gittim ve şişeyi gösterdim ve adının angel olduğunu ve bunun çok değerli olduğunu söyledi. Hırsız şişeyi buz dolabından aldığını söylemişti. O kokudan birdaha bulamadım bilen varmı?
Biz böyle öğrenci olamadık. [emoji14]Hocam deorant tamam bide 212 vip'i edindim
Parfüm açık hocamBiz böyle öğrenci olamadık. [emoji14]
Açık derken orjinal değil mi?Parfüm açık hocam
Koku orjinal kutu değil.Açık derken orjinal değil mi?