- Reaksiyon puanı
- 17,390
Forum dışına taşmışsın [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] :thumbup:
Forum dışına taşmışsın @Mehmet.Yildiz :thumbup:
DH ye uyemisin?forum dışı dediğim DH :mrgreen:
DH ye uyemisin?
bon üyeyim ama sdn daha sıcakoraya üye olmayan var mı ki?Eski nickimle üyeyim
windows 7 lisansı bitmiştir. [MENTION=105299]MaRZoCHi[/MENTION] nickli arkadaşa 1 adet windows 8 pro lisansı satılmıştır. Hayırlı olsun![]()
bon üyeyim ama sdn daha sıcak![]()
AynenDH nin bi sıcak fırsatlar bölümünde takılıyorum zaten![]()
Fiyatlar çok ucuz ihtiyacım olsa alırdım gerçekten ucuzStok Güncellemesi:
Microsoft Windows 7 Professional Service Pack 1 32/64-bit (Turkish) - 15 TL - 3 Adet
Microsoft Windows 8 Professional 32/64-bit (Turkish) - 20 TL - 10 Adet
Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64-bit (Turkish) - 35 TL - 2 Adet
Microsoft Windows 8.1 Professional with Update 32/64-bit (Turkish) - 35 TL - 2 Adet
Stok Güncellemesi:
Microsoft Windows 7 Professional Service Pack 1 32/64-bit (Turkish) - 15 TL - 3 Adet
Microsoft Windows 8.1 Professional with Update 32/64-bit (Turkish) - 35 TL - 2 Adet
2 adet win7 pro lisansı rezerve edebilirmiyim?
Adam forumun yarısını lisansladı, hep Microsoft lobisinin oyunları bunlar, #direnwarez![]()
Stok Güncellemesi:
Merhaba, konuyu yeni gördüm. Biraz baktım ama tam emin olamadım. Yazdıklarım daha önce sorulduysa kusura bakmaynı.
Bu lisanslar bildiğimiz windows lisansları. Herhangi bir bilgisayar, laptopa yüklenebilir.
iso dosyasını ben temin edip yüklerken sizin verdiğiniz lisansı gireceğim ve orijinal windows kullanıcısı olacağım. Doğru mudur?
MerhabaMerhaba, konuyu yeni gördüm. Biraz baktım ama tam emin olamadım. Yazdıklarım daha önce sorulduysa kusura bakmaynı.
Bu lisanslar bildiğimiz windows lisansları. Herhangi bir bilgisayar, laptopa yüklenebilir.
iso dosyasını ben temin edip yüklerken sizin verdiğiniz lisansı gireceğim ve orijinal windows kullanıcısı olacağım. Doğru mudur?
şükredin mikrosof benim kafada değil...
Merhabalisansın geçerli olduğu bir .iso ya sahip iseniz lisansı sorunsuz kullanabiliyorsunuz ama direk Microsoft üzerinden .iso dosyasını indirebileceğiniz aracı da gönderiyorum
![]()
Merhaba,
bir sorum daha var.
kalan ürün listenizde prof 8.1 ve prof 8.1 with update yazıyor. farkları nedir? Sadece prof 8.1 yazanı alınca update olmuyor mu?
Ayrıca türkçe olarak yazıyor. windows 8'de istenen dil indirilerek anında değiştirilemiyor mu?
Önümüzdeki günlerde Windows 10 çıktığında 8.1 kullanıcıları için kampanya yaparsa bu lisanslar ile sorunsuz geçiş yapabilir miyiz?
Sabrınız için teşekkür ederim![]()
Windows 8.1 pro türkçe mevcutsa özelden görüşelim yarın enpara üzerinden ödeme yapalımgüncel
Pm attım hocamWindows 8.1 pro türkçe mevcutsa özelden görüşelim yarın enpara üzerinden ödeme yapalım
İyi akşamlar